Inside AdWords - Sverige
Googles officiella blog för nyheter, tips och information om AdWords.
Dagens AdWords Definition: Sökordsinfogning
fredag 30 januari 2009
Idag vill vi berätta för er om sökordsinfogning från
AdWords ordlista
.
Sökordsinfogning är en avancerad funktion för att uppdatera din annonstext med dina valda sökord. Du infogar en speciell ändringstagg i annonstexten för att aktivera funktionen för dina annonser.
Sökordsinfogning kan spara dig tid och även hjälpa till att göra din annonstext mer relevant. Funktionen skräddarsyr din annons automatiskt till användarens sökfråga, vilket betyder att din annons mer troligt drar till sig användarens uppmärksamhet. Då annonstext som matchar användarens sökning också visas i
fetstil
kommer din annons att stå ut ännu mer.
Vi rekommenderar att du läser den här
artikeln
och går igenom den här
handledningen
innan du börjar använda sökordsinfogning för att få bättre kunskap i när och hur sökordsinfogning lämpar sig.
Skrivet av Karolina - Inside AdWords-teamet
Googles innehållsnätverksserie
torsdag 29 januari 2009
Efter vårt
senaste inlägg om Googles innehållsnätverk
har många av våra läsare kontaktat oss med önskemål om mer information om innehållsnätverket. Frågorna är hur man når potentiella kunder när de besöker relevanta hemsidor, läser på nätet eller när de söker på Google. Inom de närmaste veckorna kommer vi att introducera en serie om Googles innehållsnätverk för att i större detalj förklara innehållsnätverket och hur det fungerar samt hur du kan använda detta för att nå din målgrupp. Vi vill också introducera nya funktioner och verktyg som hjälper dig att nå dina mål.
Som många redan vet är Googles innehållsnätverk ett stort nätverk av hemsidor, allt från större hemsidor till mer nichade hemsidor såsom bloggar eller forum. Tillsammans når dessa hemsidor ännu fler internet-användare än något annat online nätverk. Genom att annonsera i innehållsnätverket kan du nå en mer specifierad målgrupp och samtidigt förmedla ditt budskap till potentialla kunder som besöker dessa hemsidor varje dag.
I serien kommer vi att prata om att komma igång med innehållsnätverket och förklara hur våra annonsörers annonser når potentella kunder som surfar på internet. Vi kommer även att gå igenom hur du ser resultatet av din annons och vilka sidor som ger dig mest omvandlingar per klick. Vi kommer också att prata om hur du kan skapa visningsannonser för dina användare. Något som kan vara intressant för annonsörer som vill komplettera sina textannonser.
Om du redan är en AdWords-annonsörer och vill veta mer om hur du kan köra annonser på googles innehållsnätverk kan du läsa
här
för mer information. Om du inte är en AdWords-annonsör men funderar på att börja kan du följa denna
länk
.
Skrivet av Anna - Inside AdWords-teamet
AdWords Optimeringstips: Del 4 - Sökord
fredag 23 januari 2009
Tidigare har vi skrivit om hur du kan
utvärdera din bransch
, hur viktigt det är att
känna till sin hemsida och sina mål
samt hur du kan skapa en
bra struktur i ditt AdWords-konto
utifrån de annonseringsmål du har. Nästa del av våra optimeringstips är sökord som är indelat i två delar, i den här första delen kommer vi lyfta from hur du kan använda sökord för att nå din målgrupp och hur skapar konkurrenskraftiga sökord. Vi kommer att ge generella råd för dina sökord, hur du kan formatera dina sökord, vikten av grundläggande sökord och sökordsvariationer.
Generella råd om Sökord och Formatering
Innan vi går in på hur du skapar och utökar din sökordslista är det viktigt att belysa några aspekter med formatering av sökord:
Sökord är inte känsliga för stor och liten bokstav.
De behöver inte inkludera komma, punkt, eller speciella tecken. Exempelvis är AdWords-konto samma som AdWords konto, däremot är det en skillnad mellan AdWords konto och AdWordskonto. Inkludera därför bägge varianterna när det är lägligt med särskrivning.
Det kan även vara bra att inkludera både singular och plural av dina sökord.
Du bör undvika att använda flera av samma sökord i dina annonsgrupper och kampanjer i ett och samma konto eftersom din annons enbart kommer att visas en gång för varje givet sökord och dubbletter kommer att konkurrera med varandra.
När du väl har förstått grunderna med sökord, kan du börja tänka på olika typer av sökord såsom grundläggande sökord och sökordsvariationer.
Grundläggande sökord
Dessa sökord är grunden till din annonseringskampanj, det är de sökorden som beskriver din produkt eller tjänst i allmänna termer. Beroende på dina annonseringsmål kan du välja att inkludera dessa eller inte i din sökordslista. Däremot är det alltid bra att fundera över den här typen av sökord när du ska annonsera för din produkt eller tjänst. Det är viktigt att påpeka att grundläggande sökord ofta är väldigt generella, har hög volym och är konkurrensutsatta. Dina annonseringsmål påverkar om du bör använda de grundläggande sökorden eller inte. Om du är fokuserad på
omvandlingar
eller ROI kanske du inte vill använda så generella sökord utan mer specifika variationer.
Kontostrukturen i ditt AdWords-konto hjälper dig att identifiera de grundläggande sökorden. Du kan också använda
sökordsverktyget
för att generera flera sökord och ta med synonymer. Vi rekommenderar också att du genomför en sökning på andra företag liknande ditt för att se hur de beskriver sin produkt eller tjänst. Ha även i åtanke att dina kunder kanske använder en annan terminologi än vad du gör för att beskriva de produkter och tjänster som du säljer.
Sökordsvarationer
När du har identifierat dina grundläggande sökord kan du påbörja utöka med variationer av dessa sökord. Återigen kan du även använda sökordsverktyget genom att inte tillåta synonymer för att finna sökordsvariationer som hjälper dig bättre förstå hur potentiella kunder söker efter din produkt eller service. På detta sätt kan du även finna
negativa sökord
.
Om de grundläggande sökorden är den struktur du valt för dina kampanjer kan sökordsvariationer även hjälpa dig att nå en specifik målgrupp. Om du annonserar i försök att nå en exklusiv målgrupp exempelvis designer smycken kan generella sökord såsom smycken vara ineffektivt, eftersom du då antagligen når en för stor målgrupp. Istället kan du genom att kombinera smycken med lyx, designer, exklusiva osv. för att nå målgruppen mer effektivt.
Tänk även på att modifiera dina sökord efter dina annonseringsmål. Exempelvis om du är en annonsör som säljer elektroniska produkter och är mer fokuserad på försäljningar och
omvandlingar
än varumärkesbyggande kan det vara bra att särskilja potentiella köpare utifrån vart de befinner sig i köpcykeln. Du kan exempelvis göra detta genom att använda sökord som köpa, beställa, etc hellre än sökord såsom information, specifikationer, recensioner, etc. Kunden som söker på det senare är troligtvis fortfarande i början av köpcykeln och inte intresserad av att genomföra ett köp ännu. Användare som söker på specifika termer vet exakt vad de letar efter och det är mer troligt att de kommer att omvandla hos dig, därmed kan du inkludera specifika varumärkesnamn, produktnamn och eventuellt modellnummer för att nå köpare i slutet av köpcykeln.
Vi hoppas att dessa tips hjälper dig att förstå hur du använder sökord och sökordsvariationer för att nå din specifika målgrupp och uppnå dina annonseringsmål. Håll även utkik efter vår andra del av sökord där vi kommer att diskutera sökordslängd, negativa sökord och vikten av att ta bort sökord. Vi önskar dig lycka till med att utöka din sökordslista.
Skrivet av Anna - Inside AdWords-teamet
Varning för phishingmeddelanden
torsdag 22 januari 2009
Vi vill varna våra AdWords-annonsörer för att det förekommer många fall av phishing. Dessa e-postmeddelanden uppmanar våra annonsörer att skicka in sin betalningsinformation och att deras kreditkort har avvisats. Andra e-postmeddelanden hävdar att lösenordet för att logga in på AdWords har gått ut och ber därmed annonsören att uppdatera sina inloggningsuppgifter.
De flesta av dessa e-postmeddelanden är skrivna på engelska, så om ditt AdWords-konto är inställt på svenska kan det vara en första varning om att detta eventuellt är phishing. Tänk på att Google inte skickar ut meddelanden som uppmanar dig att ange ditt lösenord eller bekräfta din personliga information, eftersom du kan göra det direkt i ditt konto. Om du får ett misstänkt meddelande är det viktigt att du inte uppger den begärda informationen. För att vara extra försiktig ska du inte besöka webbadresser som anges i meddelandet. En del webbplatser kan installera skadliga (eller "fientliga") program på datorn. Om du behöver ändra din kontoinformation, t.ex. faktureringsuppgifter eller lösenord, ska du alltid logga in på ditt AdWords-konto genom att skriva in http://www.google.se/adwords i din webbläsare.
Det är också möjligt att personer som klickar på länkar i ett sådant e-postmeddelande kommer till en webbsida som ser ut som en AdWords-sida. Eftersom dessa sidor ser autentiska ut, kan det vara lätt att ange sitt användarnamn, lösenord eller annan personlig information. Tyvärr ger man då en tredje person all information de behöver för att få tillgång till kontot. För mer information om detta kan du besöka
denna webbsida
.
Om du tror att du har besvarat ett e-postmeddelande som innehåller lösenordsfiske och skickat din kontoinformation till avsändaren, föreslår vi att du genast vidtar följande åtgärder för att skydda informationen om ditt Google-konto. Om du vill söka igenom datorn efter fientliga program följer du anvisningarna i den
här artikeln
:
Ändra lösenord i ditt konto.
Om du skickade din faktureringsinformation till någon i samband med phishing e-postmeddelandet, ska du dessutom kontrollera att det inte har skett någon otillåten aktivitet via utdrag från din bankkonto.
Skrivet av Anna - Inside AdWords-teamet
AdWords Optimeringstips: Del 3 - Kontostruktur
fredag 16 januari 2009
I våra tidigare optimeringsinlägg har vi gett tips om hur du kan
utvärdera din bransch
och din målgrupp
samt din
hemsida och dina mål
innan du påbörjar din optimering. Idag, vill vi ge dig mer tips på hur du använder informationen du har samlat in genom den tidigare utvärderingen för att optimera strukturen på ditt AdWords-konto.
Bestäm mellan kampanjer och annonsgrupper
När du strukturerar ditt AdWords-konto är det viktigt att bestämma mellan att använda
kampanjer
eller
annonsgrupper
för att uppnå dina annonseringmål. En mycket vanlig fråga är "vad är skillnaden mellan en kampanj och en annonsgrupp"? Kampanjer och annonsgrupper är olika nivåer av organisering. Kampanjer och annonsgrupper tillåter olika inställningar. Kampanjnivån tillåter dig att välja daglig budget, målspråk och placering, start och slutdatum samt om du vill att annonsen ska visas på innehållsnätverket eller inte. Annonsgrupper tillåter att du ställer in maximala kostnad per klick, specifik annonstext, sökordslista och destinations URL.
När du bestämmer dig för om du ska skapa en kampanj eller en annonsgrupp för en specifik produkt eller service, eller en del av din hemsida, tänk på hur dessa inställningar tillåter dig att nå dina mål. En av de vanligaste anledningarna till att skapa en separat kampanj i ditt konto är för att du vill sätta olika dagliga budgetar. Du kanske bestämmer dig för att lägga mer budget på några av dina bäst säljande eller mest lönsamma produkter. Separata annonsgrupper kan du skapa om du vill ha olika maximala
kostnad per klick per sökord
, exempelvis de mest konkurrensutsatta. Oavsett om hur du väljer att strukturera ditt konto är det viktigt att vara flexibel i din strategi.
Bestäm hur du ska organisera dina kampanjer och annonsgrupper
Det finns nästan ett oändligt antal sätt att konfigurera dina kampanjer och dess annonsgrupper och AdWords tillåter dig att enkelt anpassa efter dina behov. För att ge lite hjälp på vägen finner du några vanliga sätt att strukturera ett konto nedan:
Produkt och service:
Om en sport affär tillhandahåller ett stort utbud av produkter kan det vara vettigt att lägga upp separata kampanjer för de olika produktområdena. Exempelvis camping, herr sportkläder, jakt, etc. Inom "camping" kampanjen, kan du sätta upp separata annonsgrupper för de olika artiklarna som faller under kategorin camping, såsom tält, sovsäckar etc.
Varumärkesnamn:
En hemsida som säljer ett stort urval av varumärken kanske finner det bättre att använda varumärkenas namn som sökord än generiska sökord för produkten. Ett sätt att testa detta är att skapa en separat annonsgrupp eller separata kampanjer för varje varumärke, beroende på variationen av produkter under varje varumärke. Viktigt att tänka på är om du vill använda varumärkesskyddade termer som även har skyddat sitt varumärke hos Google, måste du få
tillåtelse av varumärkesägaren
för att få använda det.
Hemsida:
För en annonsör som säljer en stor variation produkter eller tjänster från olika företag och hemsidor, såsom en agentur, bör ha olika kampanjer eller till och med olika konton för varje företag eller hemsida.
Geografiskt läge:
Tjänsteleverantörer som är geografiskt- eller
platsinriktade
, såsom möbelaffärer, mäklare eller bilhandlare kan skapa olika kampanjer för varje område de önskar att inrikta sig på.
Säsongsbundna produkter och tjänster:
Produkter som påverkas av säsonger bör vara organiserade i olika kampanjer eller annonsgrupper. Det ger bättre möjlighet att pausa eller återuppta annonseringen beroende på säsongen. En blomleverantör kanske bör köra olika kampanjer eller annongsgrupper för alla hjärtans dag, mors dag, etc.
Teman och funktioner:
Ett företag som enbart erbjuder några få produkter eller tjänster kan fortfarande vilja dela upp i separata kampanjer eller annonsgrupper eftersom samma produkt eller tjänst kanske lockar olika typer av behov. Ett catering företag kanske vill sätta upp olika kampanjer eller annonsgrupper för bröllopp, företagsevent eller födelsedagar.
Om du strukturerar ditt konto effektivt har du möjlighet att vara mer flexibel när du hanterar dina sökord, annonstexter, eller när du kontrollera din budget och lägger
strategiska bud
.
Vi hoppas att du har tyckt att de två delarna Värdering och Kontostruktur i vår optimeringsserie har varit användbara. Håll utkik efter nästa del av vår serie som kommer att behandla hur du kan välja sökord och annonstext.
Skrivet av Anna - Inside AdWords-teamet
AdWords Optimeringstips: Del 2 - Utvärdera din hemsida och dina mål
tisdag 13 januari 2009
Detta är en uppföljning till första delen av Utvärdering i vår optimeringsserie. I första delen uppmanade vi våra annonsörer att
utvärdera sina bransch och målgrupp
innan de påbörjar sin optimeringen. Idag kommer vi att behandla olika sätt som du kan utvärdera din hemsida och identifiera mål.
Känn din hemsida
Vare sig du är marknadschef eller webmaster på ditt företag känner du ditt företags produkter bättre än någon annan. Detta betyder att du har det bästa utgångsläget för att utvärdera er hemsida och hur en besökare eventuellt upplever och tar del av innehållet. Att föreställa sig själv som en potentiell kund för att finjustera hemsidan efter behov kan ge en bättre användarupplevelse och i gengäld bättre resultat för dig.
Några saker att tänka på när du utvärderar din hemsida:
Hemsidans struktur:
Är dina produkter och tjänster organiserade på ett intuitivt sätt ur dina besökares perspektiv? Specifika landningssidor eller
målsidor
kan hjälpa dina potentiella kunder att hitta precis det som de söker. Om en användare till exempel söker efter "snowboard utrustning för kvinnor" borde landningssidan innehålla utrustning av alla märken och modeller. Om användaren däremot sökte efter ett specifikt märke av snowboard utrustning borde landningssidan visa alla modeller av det märket.
Layout och design:
Besökare reagerar ofta bättre till en hemsida som är rakt på sak, stilmässigt enkel och lättnavigerad. De som inte direkt hittar vad de söker lämnar ofta hemsidan inom några sekunder.
Användarvänlighet:
När besökare kommer till din hemsida så borde de snabbt förstå hur sidan navigeras och var de hittar det dom söker. En navigationsmeny och sökruta gör att kunder hittar mera specifika produkter eller andra stilar. Välmarkerade knappar med texter som "Anmäl dig nu!" eller "Lägg i köpkorgen" uppmanar till mer aktivitet på hemsidan. Däremot så har brutna länkar, ofärdiga eller felaktiga landningssidor motsatt effekt och minskar sannolikheten att besökaren omvandlas till en kund.
Känn dina mål
Dina mål, eller önskade resultat, är en av de viktigaste sakerna att tänka på när du skapar eller optimerar ditt konto. Är du intresserad att få mer klick, maximera din ROI eller bygga ditt varumärke? Det är viktigt att identifiera och prioritera de mål du vill uppnå och att bygga dina kampanjer runt dessa mål.
Beroende på vilket mål du vill uppnå så kan du vara intresserad i följande tips:
Maximera klick:
Om ditt mål är att kasta ett stort nät för att kamma hem med så många klick som möjligt lönar det sig att använda ett bredare val av sökordsvariationer. Kom dock ihåg att sökord som är av mycket generell och irrelevant natur har en negativ effekt på din
klickfrekvens
,
kvalitetsresultat
och
annonsposition
.
Optimering för annons prestanda:
Förbättra annonsers prestanda genom att höja dess klickfrekvens. Om detta är ditt mål så rekommenderar vi att som första steg filtrera ut irrelevanta sökningar genom att göra dina sökord mera specifika.
Branding:
Om du vill marknadsföra ett varumärke kan du köra en
kostnad-per-1000 visningar
kampanj parallellt med en
kostnad-per-klick
kampanj. Utöver textannonser kan du även lägga upp bildannonser och videoannonser.
Att maximera ROI kräver lite djupare kunskap om dina produkters försäljningscykel och hur olika sökord reflekterar olika stadier i användarnas köpcykel. Om du vill separera seriösa kunder från onlinevärldens motsvarighet till en fönstershoppare, se till att din kampanjstruktur, dina sökord och din annonstext inriktar sig på denna specifika grupp. En användare som söker på "recensioner" utvärderar de troligtvis fortfarande produkten och du kan exkludera dem genom att lägga till
negativa sökord
.
Sist men inte minst så är det viktigt att klargöra hur du kan mäta effekten av din optimering så att du kan utvärdera prestandan före och efter. Om du känner dig extra vetenskaplig kan du testa en optimerad kampanj mot en kontrollkampanj du lämnat orörd för att se vad som fungerar bäst för dig.
Om du har några funderingar eller frågor kring optimering rekommenderar vi att du använder vårt
diskussionsforum
där du har möjlighet att diskutera med andra annonsörer eller ställa frågor.
Håll även utkik efter vår tredje del i vår serie av optimeringstips.
Skrivet av Mattias - Inside AdWords-teamet
AdWords systemunderhåll
fredag 9 januari 2009
Lördagen den 10 januari, 2009, kommer AdWords att vara oåtkomligt mellan cirka klockan 19:00 och 23:00 på grund av systemunderhåll. Du kommer inte att kunna logga in på ditt konto under denna tid, men dina kampanjer kommer att visas som vanligt.
AdWords systemunderhåll sker vanligen på den andra lördagen av varje månad mellan klockan 19:00 och 23:00.
Vi kommer att fortsätta att uppdatera er via vår blogg, men vänligen notera underhållet den 10:e och våra schemalagda tider för underhåll framöver.
Skrivet av Karolina - Inside AdWords-teamet
AdWords Optimeringstips: Del 1 - Utvärdera din bransch och målgrupp
tisdag 6 januari 2009
Vi vill välkomna er tillbaka till bloggen med första delen av vår AdWords optimeringsserie. Serien är informativ och kommer att belysa optimeringsstrategier och bästa praxis som kan hjälpa dig oavsett om du är i nybörjare eller har annonserat i flera år.
En
optimering
kan vara så liten som att använda några
negativa sökord
eller storskalig som en omorganisering av hela ditt konto i flera faser. När du förbereder dig för optimering hjälper det att först ta ett steg tillbaka och bedöma vilken typ av resultat du vill se och hur du kommer att uppnå och mäta resultatet. Vår optimeringsserie kommer att omfatta fyra större områden för optimering av ditt konto:
Utvärdering
Struktur
Sökord
Annonstext
I dag täcker vi första halvan av utvärdering - att förstå din bransch och målgrupp. Du har antagligen redan forskat kring och analyserat din bransch och målgrupp, men vi vill ställa ett par frågor som kan hjälpa dig att tänka på ditt AdWords-konto på ett nytt sätt. Vi kommer även att ge några tips om hur du kan besvara dessa frågor.
Förstå din bransch
Oavsett om du är verksam i detaljhandeln, finansiär till oberoende småföretagare eller marknadschef för ett större företag, är det viktigt att börja med ett helhetsperspektiv på de produkter och tjänster som du erbjuder och hur de ingår i en större industri, till exempel genom att att ta hänsyn till omfattningen av ditt produktsortiment. Har ni en mängd olika produkter eller en mycket specifik typ av produkt? Vad gör att ditt företag skiljer sig från andra på samma marknad? Den strategi som du använder om du är verksam i en konkurrensutsatt marknad kan vara mycket annorlunda från den strategi du kan implementera för nisch-produkter som endast en handfull specialister erbjuder. Du kanske också måste ta hänsyn till faktorer som säsongsfluktationer eller andra industriella trender.
För att hålla jämna steg med konkurrensen och de industriella trenderna som påverkar dina online-affärsmål kan du:
Prova att söka efter din produkt/tjänst på
Google
och titta på både sökresultat och sponsrade länkar. Var uppmärksam på vilka typer av strategier, annonstexter och kampanjer andra liknande företag har och försök att tänka ut ett sätt att särskilja din verksamhet.
Gå med i en branschorganisation, prenumerera på industriella tidskrifter och delta i mässor för att lära dig mer om den senaste konkurrensdynamiken i din bransch och vilka trender som kan påverka din försäljning vid en viss tidpunkt.
Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna som berör din bransch via Internet genom att prenumerera på RSS, läsa wikis, online-forum och recensioner. Det hjälper dig att hålla jämna steg med dina kunder och andra företag.
Lär känna din målgrupp
Förstå din kundbas och lära dig mer om den målgrupp du vill nå med din reklam. Ofta kan det påverka hur du strukturerar ditt konto, de sökord du väljer att inkludera och särskilt vilka annonstexter du testar. Exempelvis är inriktning på exklusiva kundkretsar mycket annorlunda gentemot att locka prisjägare. Är din produkt eller tjänst något som alla använder varje dag eller något bara en liten del av befolkningen, till exempel kemiska ingenjörer kan förstå eller beskriva? Det är värt att ha olika strategier för att nå olika målgrupper. Tänk på att också kön, ålder och regioner kan ha olika gensvar på dina produkter och tjänster.
För att verkligen tänka som din kund kan du:
Använd
sökordsverktyget
för att förstå hur potentiella kunder söker efter din produkt eller tjänst. En blomsterhandlare i Göteborg kan slå upp "Göteborg blommor" eller "blomma för leverans" för att se vilka synonymer och sökordsvarianter det finns för dessa termer. Du kanske upptäcker att de begrepp som du använder för att beskriva din produkt/tjänst skiljer sig från det sätt som dina kunder skulle beskriva det.
Använd
Google Analytics
för att få information och kunskap om din målgrupp, från deras geografiska läge till var de klickar på din hemsida.
Gör dig förtrogen med den unika inköpscykeln i din bransch genom att fundera på användarnas sökningar, vilket hjälper dig att justera dina sökord, din annonstext eller budget i enlighet med detta. Till exempel, någon som söker efter "hybridbilar" är kanske inte är så lika benägen att köpa en bil som någon som söker efter särskilda märken, modeller, och årsmodeller av ett fordon.
Att ha en korrekt uppfattning av din målgrupp kommer att hjälpa dig att välja rätt sökord och annonstexter för att nå fram till målgruppen, samt hjälpa dig att filtrera bort användare som osannolikt kommer att klicka på annonsen eller finna intresse i din tjänst eller produkt.
Slutligen ett litet tips: Använd
Google Insights for search
. Här kan du analysera en del av Googles webbsökning för att visa och förstå mönster och trender i vad användare söker efter. Du kan jämföra sökvolym på söktermer, platser och tidsintervall. Det ger dig en fördel, eftersom du har möjlighet att förbättra marknadsföring, identifiera säsongsvariationer och hitta kunder där sökvolymen är som högst bland regioner och städer.
Håll utkik efter den andra delen av "Utvärdering" och fortsättningen på vår optimeringsserie!
Om du har några funderingar eller frågor kring optimering rekommenderar vi att du använder vårt
diskussionsforum
där du har möjlighet att diskutera med andra annonsörer eller ställa frågor.
Skrivet av Anna - Inside AdWords-teamet
Etiketter
+1
ACE
Ad Sitelinks
adresstillägg
AdSense
Adwords
AdWords Chat
AdWords Editor
AdWords experiment
AdWords Help
AdWords hjälpcenter
Adwords Kampanjexperiment
adwords konverteringar
adwords mobil
AdWords målgruppsinsikter
adwords next
AdWords Policy
AdWords Sverige
adwords uppdateringar
Android
Annonser
Annonsering
Annonseringsmål
Annonseringsvillkor
annonsformat
annonsgalleri
Annonsplatslänkar
Annonsrankning
Annonstext
annonstillägg
Annonsväxling
annonsörer
anpassad HTML
anpassade målgrupper
Anpassade parametrar
Användarvillkor
appar
appkampanjer
Apps
automatisk budgivning
automatiska budstrategier
Automatiska regler
Beskrivningstillägg
Bildannonser
Bloggserie för nybörjare
Bokstäver
Budget
Budgivning
budsimulatorn
budstrategistatusarna
bulkförändringar
bumper annonser
bumperannonser
bättre budbeslut
börjare
Chat
contact AdWords
contact google
conversion optimizer
CPA
CTR
customer match
Data-avvikelse
demoannonser
Demografisk inriktning
Diagnostik
Display-nätverket
Displayannonser
DoubleClick Ad Planner
DSA
dublin
Dynamisk remarketing
dynamiska remarketingannonser
Dynamiska sökannonser
e-handel
Fakturering
Filter
filter för produktgrupper
Flash-annonser
flygplatser
flygplatsinriktning
flygplatsresenärer
Flödesspecifikationen
Frakt
frekvenstak
förbättrade kampanjer
förvaltarkonton
GDN
Geografisk inriktning
Gmail-annonser
godkända produkter
Google
Google +
Google Adwords
Google Analytics
Google Analytics Premium
Google Displaynätverk
Google Grants
google kalkylark
Google Merchant Center
Google My Business
Google Partners
Google Places
Google play
Google Play Butik
google premier partner
Google Shopping
Google sök
Google-annonser
Google+
Googles Display-nätverk
Hangouts
Hem
import for salesforce
informationstext
Innehållsnätverket
Inriktning
insikter
Inställningar och Avancerade funktioner
interaktiva annonser
Intressekategorier
jobs
jul
Jul och Nyår
juridiska krav
Kampanjer
kampanjer med CPM
Kampanjexperiment
kampanjnätverk
kampanjresultatet
kampanjutkast
kartor
klickandel
kontaktpunkter
Kontostruktur
kontroll
konverterade klick
konvertering
konverteringar
Konverteringsbudstatistik
konverteringsspårning
konverteringsspårning för android
konvertingsspårning
Kundmatchning
Kundmatchning för Shopping
Kvalitetsresultat
Kvalitetsresultat och Annonsposition
köpavsikt
lagerstatus
live event
lokal annonsering
lokalt
läkemedel
marknadsförare
mass förändringar
matcha platser
Matchning
MCC
Meddelanden
mellansidesannonser
Merchant Center
Microögonblick
Microögonblick denna vecka
Mitt kundcenter
mobil
mobil ux
mobil värld
mobilannonser
Mobilannonsering
mobilappar
mobilbudsjustering
mobilbudsjusteringarna
mobiloptimerad
mobiloptimerade
mobilsida
mobilsidor
mobilvänlig
mobilvänlighetstest
mSite
My client center
målkanaler
målomvandlingar
mät ditt resultat
ny funktion
Nybörjare
Nyheter
Ommarknadsföring
Omvandlingsspårning
onlineprodukter
optimerar bud
Optimering
Organiskt sökresultat
Pekdatorer
Pekskärm
PLA
Placeringar
Placeringsverktyget
platslänkar
platslänkstillägg
Positionsinställning
Produktannonser
produkter
produktgrupper
Produktkoder
produktstatus
Rapporter
Rapporter och Analytics
Rapportering
Rapportering och analys
Rapportering och omvandlingsspårning
rapporterna för automatisk budgivning
redigera i adwords
Relaterade produkter
Remarketing
remarketingstrategi
remarketingtaggar
resultat
resultatanalys
resultatdata
Rubriker
räckvidd
salesforce
Samtal
samtalskonverteringar
samtalstillägg
Shopping
skärmar
Språkinriktning
Stora förändringar i Adwords
Storhelg
större kartor
Support
synlighet
Säkerhet
Säsongsbetonat
SÖK 2.0
Sökannonser
Sökannonser på Google Play
Sökord
sökordsplaneraren
target airport
tester
think with google
tillkännagivanden
Tips
transaktioner
tredjepartslösning
trueview
trueview annonser
Typer
Universella appkampanjer
Uppdatering
Uppdateringar
Uppgraderade URLer
uppskattade konverteringar
URL
valuetrack
Varför visas inte min annons?
vCPM
Veckans mobiltips
Veckans Policy
Veckans Roliga
Veckans Videotips
Verktyg
Verktyg för förhandsgranskning av annonser
Vidarekoppling
Video
Videoannonser
videoformat
visningsadress
visningsandelar
visningsannonser
visninsannonsverktyg
Webbansvariga
Webbplatser
webbplatsinformation
webbplatslänkar
webbseminarier
working for google
YouTube
YouTube Annonsering
Arkiv
2018
feb.
2017
nov.
sep.
juni
2016
dec.
nov.
okt.
sep.
aug.
juli
juni
maj
apr.
mars
feb.
jan.
2015
dec.
nov.
okt.
sep.
aug.
juli
juni
maj
apr.
mars
feb.
2014
dec.
nov.
okt.
sep.
aug.
juli
juni
maj
apr.
mars
2013
nov.
okt.
sep.
aug.
juli
juni
maj
mars
feb.
2012
nov.
okt.
juli
juni
apr.
mars
feb.
jan.
2011
dec.
nov.
okt.
sep.
aug.
juli
juni
maj
apr.
mars
feb.
jan.
2010
dec.
nov.
okt.
sep.
aug.
juli
juni
maj
apr.
mars
feb.
jan.
2009
dec.
nov.
okt.
sep.
aug.
juli
juni
maj
apr.
mars
feb.
jan.
2008
dec.
nov.
Feed