Inside AdWords - Sverige
Googles officiella blog för nyheter, tips och information om AdWords.
Lär dig mer om AdWords på vår nya YouTube kanal!
torsdag 30 juni 2011
Nyligen gjorde vi om alla videos från AdWords Online Klassrummet och gjorde dem tillgängliga på YouTube. Nu kan du ännu enklare titta på videorna för att på så sätt kunna förbättra din annonseringen.
Exempelvis, förbättra din prestation genom att inkludera en stark uppmaningsfras i dina annonser som “Köp Online Nu”. Här är en av våra favoritvideos för hur du kan förbättra dina AdWordresultat.
*
Komma igång
*
Hur du kan mäta framgång
*
Fler avancerade tips
Lycka till!
Skrivet av Anna Jansson - Product Marketing Manager
+1-knappen blir global
tisdag 28 juni 2011
I mars presenterade vi
+1-knappen
för engelska sökresultat på
Google.com
- ett sätt för alla som gillar din webbplats att hjälpa sina vänner och andra användare att hitta ditt innehåll när de ska fatta beslut. Idag börjar +1-knappar visas globalt i Googles söknätverk. Vi börjar med platser som Google.co.uk, Google.de och Google.fr och fortsätter sedan med andra platser under de kommande veckorna.
Men +1-knapparna är inte bara till för söknätverket. +1-knappar finns också tillgängliga för din webbplats så att användare kan rekommendera dina sidor när de besökt dem.
Vi samarbetar med några webbplatser där du kommer att se +1-knappar dyka upp under de närmaste dagarna.
Du kan
lägga till +1-knappen
på din webbplats genom att gå till
+1-knappsverktyget på Google Webmaster Central
. Du kan konfigurera ett kort kodavsnitt och lägga till det på de sidor på din webbplats där du vill att +1-knappar ska visas.
Vi tror att personliga kommentarer hjälper användarna att se när dina annonser och organiska sökningar är relevanta för dem, vilket ökar chanserna för att de ska besöka din webbplats.
Du behöver inte ändra din annonseringsstrategi på grund av +1-knapparna, och vi beräknar fortfarande
kvalitetsresultat
på samma sätt som förut, även om +1-knapparna är en av många signaler vi använder för att beräkna
rankning i organiska sökningar
.
Tänk på +1-knapparna som en förbättring som ger framgångsrika kampanjer ännu bättre resultat - nu på global nivå.
Läs mer om +1-knappen och hur den påverkar din annonsvisning på
Google Ad
Innovations
.
Skrivet av Kristin Sarstedt - Inside AdWords-teamet
Nå din målgrupp med hjälp av intressekategorier
måndag 27 juni 2011
Oavsett om avsikten är att göra varumärket känt eller öka försäljningen har alla marknadsförare samma mål: att nå personer som förmodligen är intresserade av företagets produkt eller tjänst. Med innehållsinriktning i Google Display-nätverket når du fram till dessa människor just som de visar sitt intresse genom att läsa relevant innehåll. Men vad händer om någon som har sökt efter kameror går vidare och läser på en annan nyhetswebbplats eller favoritblogg? En marknadsförare på ett kameraföretag skulle förmodligen vilja visa en annons för den intresserade användaren, men det går inte att använda innehållsinriktning eftersom webbplatsen inte handlar om kameror.
För nästan två år sedan
lanserade
vi en betaversion av intressekategorier i Google Display-nätverket. Vi har sakta gjort funktionen mer allmänt tillgänglig, och från och med idag kan alla AdWords-annonsörer utnyttja intressekategorier. Så här fungerar det: Vårt system undersöker vilka slags sidor användaren besöker. Hänsyn tas till hur pass nyligen och ofta dessa sidor har besökts och systemet kopplar sedan relevanta intressekategorier till webbläsaren. Om du använder dessa kategorier kan du visa annonser för just dem som med störst sannolikhet köper dina produkter och tjänster, och du kan nå dem på alla typer av sidor i Google Display-nätverket och inte bara på innehållsinriktat relevanta webbplatser.
Med över 1 000 intressekategorier att välja på – allt mellan ekoturism och mobiltelefoner – är vi säkra på att alla annonsörer hittar en kategori som passar verksamheten. Och eftersom fler än 500 miljoner användare som är intresserade av dessa kategorier besöker Display-nätverket varje dag, kan du nå enorma skaror av tänkbara kunder. Du betalar bara för klick eller visningar till auktionspris, precis som vanligt. Våra betaannonsörer har utnyttjat intressekategorier för att nå fram till alla slags mål: en annonsör som lyfter kännedomen varumärket med 40 % eller en skohandel som får 400 % fler omvandlingar med lägre annonskostnader per försäljning, till exempel.
Medan vi har gjort intressekategorier tillgängliga för fler annonsörer har vi hållit oss kvar vid visionen om att ge användarna största möjliga kontroll och insyn. Användarna kan när som helst granska och redigera intressekategorier eller permanent välja bort att få intressebaserade annonser med hjälp av
Annonspreferenshanteraren
. Dessutom märker vi våra annonser med
logotypen Google-annonser
för att informera användarna och ge dem möjlighet att välja vilka annonser de ser.
Vi hoppas att du använder dessa intressekategorier för att förbättra dina annonskampanjer ytterligare. Vi tror att du kommer att tycka att det är ett effektivt sätt att nå mer intresserade användare, öka kännedomen om dina produkter och tjänster och i sista hand öka försäljningen. Läs mer på vårt
hjälpcenter
.
Skrivet av Jon Krafcik - Product Manager Google Display Network
Optimering, del 1 & 2
onsdag 22 juni 2011
Optimering, del 1
När du arbetar med att optimera och förbättra dina annonsörers konton så att de blir mer effektiva finns det många olika problem du kan stöta på. Även om många av dessa är unika kan de flesta åtgärdas om du följer några allmänna riktlinjer. I denna artikel har jag försökt att kortfattat beskriva vilka kontofunktioner vi fokuserar på när vi påbörjar optimeringen. Nu kan varje annonsör känna sig som en optimeringsexpert och göra vanliga inställningar i sitt konto. Utöver denna artikel kan du
titta på ett onlineseminarium
som handlar om hur du gör för att få ett effektivt konto.
1. Kontostruktur
Kampanj 1, annonsgrupp nr 1. Det är ofta här som kontots struktur påbörjas och avslutas. Rätt kontostruktur är grunden för ett konto. Utan en sådan grund är ytterligare optimeringar meningslösa. Du börjar inte med taket när du bygger ett hus. Innan du fortsätter ska du därför göra följande:
Din annonskampanj fungerar som ett fönster till din webbplats och visar vilka produkter och tjänster du erbjuder.
Du har ställt in globala parametrar (inriktning, budget) på
kampanjnivå
.
Du har skapat separata
annonsgrupper
som var och en är inriktad på en enda produkt.
Annonsgrupper
med ett enda tema eller som är avsedda för en viss grupp med besökare är grupperade på
kampanjnivå
. Oroa dig inte om du har ett stort antal
annonsgrupper
då detta är ett tecken på ett effektivt konto.
2. Annonser
Annonsörer säger ofta "Ta en titt". Tycker du att det är en bra annons?" Det är svårt att svara objektivt på den frågan. Att skriva annonser är en kreativ process. När annonserna i AdWords är unika blir varje annons intressant för både besökare och annonsörer. Samtidigt är det viktigt att du ser till att
Annonsen är enkel men ändå professionell. Om annonsens innehåll är klart och tydligt, saknar grammatiska fel och samtidigt är unikt, blir annonsen intressant och lockande för besökarna.
Skapa två eller tre annonser i varje
annonsgrupp
och visa dem online, en i taget. Då kan du se hur effektiv varje annons är.
Använd effektfulla uttryck som "Gratis leverans", men se till att leveransen verkligen är gratis.
Om du riktar in dig på Ryssland, Ukraina och en del andra länder kan du skapa annonser som är längre än standardlängden. För detta väljer du motsvarande alternativ i en befintlig
annonsgrupp
när du skapar en ny textannons. Se till att du utnyttjar denna möjlighet!
En tumregel är att annonser fungerar bättre om
måladressen
leder till produkten i annonsen och inte till webbplatsens startsida. En besökare som söker efter ett kylskåp är inte intresserad av strykbräden.
3. Sökord
Det är sökorden som länkar besökaren till din annons och webbplats. En effektiv lista med sökord är därför en garanti för att din annons endast visas för besökare som är intresserade av annonsen. Dessutom har sökordets kvalitet en direkt inverkan på din CPC: ju högre kvalitetsresultat desto lägre CPC, utan undantag. Tänk därför på följande när du skapar en sökordslista:
I de flesta fall bör
annonsgruppen
innehålla högst 10 till 20 sökord. Om sökordslistan blir mycket längre än så är det ett tydligt tecken på att annonsgruppen inte är tillräckligt avgränsad. Det kan vara bra att dela in denna grupp i två eller tre grupper.
När du skapar sökord kan du utgå från din egen webbplats eller tidigare erfarenhet. Vilka sökord skulle du själv använda om du sökte efter din produkt, om du var en besökare på din webbplats. Om du inte kommer på något kan du använda Sökordsverktyget för att få förslag (fliken
Rapportering och verktyg
).
Negativa sökord kan vara till din fördel. Du använder dem för att filtrera bort oanvändbara sökningar och undvika att spendera för mycket pengar. Om du använder funktionen Visa söktermer på fliken
Sökord
kan du se vilka söktermer som är ovidkommande och lägga till negativa sökord. På det sättet kan du även komma på nya sökord. Filtrering av söktermer är inte bara ett grundläggande optimeringsalternativ utan även en rutinåtgärd som du bör utföra med jämna mellanrum. Det är helt enkelt något som måste göras.
När du har utfört ovanstående åtgärder har du till slut en fast grund: ett strukturerat konto med effektiva annonser och sökord. I uppföljningsartiklar kan du läsa om geografisk inriktning, budgivning och budgetering, annonsplaceringar och hur du spårar kampanjresultat.
4. Inriktning
Det finns två typer av inriktning som hör ihop –
språk och plats
. Du vet naturligtvis var dina potentiella kunder finns. En tumregel är emellertid att det är bättre att du fokuserar ditt arbete på länder med flest möjligheter, hellre än att annonsera över hela världen. Är dina tjänster tillgängliga lokalt? Om så är fallet väljer du en viss stad eller region, inte hela landet.
Här följer några tips vad gäller språk- och platsinriktning:
Är du intresserad av den franska marknaden? Skapa en separat kampanj med
inriktning på det franska språket
, skriv lämpliga annonser och välj sökord. Du gör annonserna så relevanta som möjligt genom att undvika att använda alla annonser i en enda kampanj.
Kontrollera hur effektiv en kampanj är per land på fliken Dimensioner (som du öppnar genom att klicka på pilen till höger om Målgrupper och sedan klicka på Geografisk rapport). Radera länderna med lägst
CTR
, eller ännu bättre, lägst
omvandlingsfrekvens
.
Om du väljer Storbritannien som
land
i inställningarna för
geografisk inriktning
kommer besökare i exempelvis Frankrike att se dina annonser när de söker på Google.co.uk. Är du inte intresserad av besökare utanför Storbritannien? I stället för att välja Storbritannien som land löser du problemet genom att lägga till varje region manuellt (Inställning
Geografisk inriktning
).
En kampanj =
ett språk
. Det är meningslöst att visa annonser på tyska för fransktalande användare. Det finns dock ett undantag. Det kan ibland vara bra att lägga till engelska till nationella språk i länder som Ryssland, Ukraina, osv. om du vill täcka alla användare i ett visst land. I det här fallet måste du dock se till att den geografiska inriktningen endast är fokuserad på relevanta länder så att du inte visar annonser för kemtvättar i Helsingfors för engelskspråkiga användare i Australien.
5. Budget
Hur väljer du en budget? Hur mycket pengar ska spenderas på annonsering? Bara du kan svara på den första frågan medan du får svaret på den andra frågan tack vare statistiken. Låt oss säga att du har tre kampanjer men bara kan spendera 600 SEK per månad på annonsering. Det innebär att du lägger ned 200 SEK per kampanj per månad. Den dagliga budgeten för varje kampanj hamnar därför på runt 6,66 SEK. Är någon av kampanjerna viktigare än de andra två? Ge den i så fall 12 SEK per dag och de två övriga 4 SEK.
Här följer i vanlig ordning några råd och tips om hur du ställer in en
daglig budget
:
Kontrollera hur många visningar som du gick miste om på grund av otillräcklig budget. På sidan med en översikt över alla kampanjer klickar du på knappen Kolumner ovanför diagrammet och markerar rutan för Resultat. För varje kampanj kan du se
procentandelen visningar som gick förlorade
på grund av budgeten.
Har du gått miste om många visningar på grund av budgeten, eller har annonsvisningen upphört eftersom följande dags budget har tagit slut? Pröva att
omfördela budgeten mellan kampanjerna
. Fortfarande inte tillräckligt? Det kan vara bra att öka den totala budgeten för hela kontot och fördela resurserna på olika kampanjer.
I kampanjinställningarna (Positionsinställning, Visningsmetod) kan du välja
accelererad visning eller standardvisning
. Med det första alternativet visas dina annonser så ofta som möjligt, oberoende av budgeten, medan det andra alternativet fördelar visningen jämnt över dagen inom gränserna för budgeten.
Vissa dagar tillåter systemet att du
överskrider kontots budget
. Det är inget att oroa sig för eftersom beloppet kompenseras andra dagar genom en kreditkorrigering eller med färre visningar än vad budgeten tillåter. I genomsnitt betalar du bara vad den dagliga budgeten tillåter varje dag under en redovisningsperiod, oavsett vad du väljer.
Genom att följa rekommendationerna i denna och föregående artikel kan du nu ställa in ett konto så att det har rätt struktur och rätt budget och inriktning. Vi har ytterligare några inställningar som vi vill täcka: inställningar för placeringar och bud och hur du spårar kontots resultat. Vi behandlar dessa ämnen i kommande artiklar. Kom snart tillbaka för mer information!
Skrivet av Aleksei Petrov - AdWords-teamet
Att jämföra AdWords och Analytics
tisdag 14 juni 2011
Google Analytics
är ett kraftfullt verktyg som finns tillgängligt för de som vill optimera sin AdWords-annonsering till en ännu högre nivå. När ett AdWords-konto är länkat till ett Analytics-konto finns möjligheten att få mer detaljerad statistik gällande din AdWords-annonserings prestation, likväl som en möjlighet att jämföra AdWords-trafiken i en bredare kontext.
Det finns dock vissa skillnader mellan AdWords och Analytics som leder till en normal
data-avvikelse
mellan rapporterna. Här går vi igenom de vanligaste anledningarna till att rapporterna kan visa olika data.
1. Normal Data-avvikelse
Medan AdWords rapporterar med 3-4 timmars fördröjning tar det i allmänhet upp till 24 timmar innan rapportinformationen i Analytics uppdateras. Ibland kan det ta ännu längre tid innan informationen visas i ditt konto. Det innebär att du kan få en normal data-avvikelse på upp till 48 timmar om du jämför AdWords med Analytics under en kort tidsperiod. Resterande statistik i Analytics kan ha en fördröjning med upp till tre timmar efter aktuell tid. Klockan 10.00 innehåller rapporterna exempelvis information om din webbplats fram till klockan 07.00. Vid klockan 11.00 uppdateras dina rapporter så att de innehåller information om din webbplats fram till klockan 8.00. Denna normala data-avvikelse gör att vi rekommenderar dig att se över längre tidsperioder då du jämför datan i AdWords med den i Analytics. Det bästa sättet att använda Analytics är att analysera trender, och inte absoluta tal.
2. Klick eller besök
Medan AdWords rapporterar klick rapporterar Analytics besök. Det gör att man ofta kan se ett högre antal omvandlingar i Analytics än i AdWords. Den enkla anledningen är att AdWords som standard rapporterar högst en omvandling per unik besökare, medan Analytics rapporterar flera. Det gör att en besökare som först omvandlar och sedan återkommer en vecka senare för att återigen omvandla, kommer att rapporteras som en omvandling i AdWords men två i Analytics. Genom att använda sig av “Omvandlingar (många per klick)” istället för “Omvandlingar (1 per klick) i AdWords, kommer denna differens att försvinna.
3. Beteenden hos cookies
Cookien som skapas då AdWords och Analytics spårar en besökare som genomför en omvandling har olika utgångsdatum. AdWords cookien försvinner inom 30 dagar efter ett klick medan Google Analytics använder en cookie som varar mellan sex månader och två år. Det leder till att om en omvandling sker 31 dagar efter att samma användare klickade på en AdWords-annons(och sparade målsidan som ett bokmärke) kommer omvandlingen att rapporteras i AdWords men inte i Analytics.
Här har vi gått igenom de tre vanligaste anledningarna till den normala avvikelsen mellan AdWords och Analytics rapporter. Genom att ha detta i åtanke kan man på ett bättre sätt använda sig av information i dessa rapporter och jämföra dem i de fall då det finns ett behov av det.
Skrivet av Christoffer Lötebo - Inside AdWords-teamet
Den 8 juni är World IPv6 Day
tisdag 7 juni 2011
Den 8 juni kommer vi på Google, tillsammans med andra stora webbföretag som Facebook och Yahoo!, att aktivera IPv6 på våra huvudwebbplatser under 24 timmar. Detta test kommer inte att omfatta våra tjänster för annonsörer och utgivare, inklusive AdWords, AdSense och DoubleClick. Google stöder IPv6 eftersom det är avgörande för Internets framtid. Internet håller på att spricka i sömmarna eftersom adressutrymmet är så begränsat, och IPv6 är den bästa lösningen.
De goda nyheterna är att de flesta Internetanvändare inte behöver göra något särskilt för att förbereda sig inför World IPv6 Day. Våra aktuella beräkningar indikerar att den övervägande majoriteten (99,95 %) av alla användare inte kommer att påverkas alls. I sällsynta fall kan det dock förekomma att användare upplever anslutningsproblem, ofta på grund av felkonfigurerade eller felfungerande hemmanätverksenheter.
Vill du kontrollera om din anslutning är redo för IPv6?
Besök vår
testwebbplats
. Där kan du kontrollera kompatibilitet med IPv6 och få felsökningstips om du behöver det.
Läs mer
om IPv6 eller läs om
World IPv6 Day
.
Skrivet av Lisa Shieh - Product Marketing Manager
Visa visningsadressdomänen i rubriken för utvalda annonser på Google
torsdag 2 juni 2011
Visningsadressen i en AdWords-annons må komma sist, men den är långt ifrån oviktig. Faktum är att visningsadressen kan vara en avgörande faktor för om en användare klickar på en annons eller inte.
Det är därför visningsadressdomänen nu kommer att visas automatiskt i rubriken för utvalda annonser som visas högst upp på Google. Ditt varumärke får en mer framträdande placering i annonsen, samtidigt som du kan använda texten i rubriken för att rikta fokus mot annan information. Potentiella kunder kan enklare identifiera webbplatsen som de hamnar på när de klickat på din annons.
Förut:
Nu:
När visningsadressen visas i rubriken avskiljs den från den övriga texten med ett vertikalt streck och inkluderar endast domänen, inte "www.", prefix eller några underkataloger. Visningsadressen fortsätter visas som vanligt under beskrivningsraden. Om rubriken redan innehåller din domän visar vi den naturligtvis inte igen. Slutligen går det att visa visningsadressdomänen tillsammans med en beskrivningsrad som
flyttats upp till rubriken
, så länge den slutgiltiga rubriken inte består av mer än sextioåtta tecken.
Det här är en global lansering som påverkar alla länder och språk. Mer information finns i vårt
Hjälpcenter
.
Skrivet av Lisa Shieh - Product Marketing Manager
Fem nya demovideor för AdWords Kampanjexperiment
onsdag 1 juni 2011
Flera annonsörer har berättat för oss att de vill försöka använda
AdWords Kampanjexperiment
(ACE) men är osäkra på vad de ska testa. Om du är en av dessa annonsörer har vi precis skapat fem demovideor som beskriver olika experiment som du kan pröva på.
Med våra nya videor kan du lära dig hur du
delar upp ett experiment i kontroll- och experimentgrupper
och hur du kör följande fyra experimenttyper:
Matchningstyper för sökord
, dvs.
Hur påverkas mitt konto om jag använder
modifieraren av breda matchningar
för ett sökord?
Bud
, dvs.
Vad händer om jag ökar mina bud med 10 %?
Annonser
, dvs.
Hur påverkas mina resultat av ny annonstext och en ny visningsadress?
Annonsgrupper
, dvs.
Skulle en annonsgrupp med ett bredare eller ett mer begränsat tema fungera bättre för mig?
Vi hoppas att dessa videor ska inspirera dig till att börja kör experiment i AdWords Kampanjexperiment (ACE). Om du behöver en repetition av hur du ställer in ditt första experiment kan du titta på våra utförliga videovägledningar
här
.
Skrivet av Alexandra Kenin - Product Marketing Manager
Etiketter
+1
ACE
Ad Sitelinks
adresstillägg
AdSense
Adwords
AdWords Chat
AdWords Editor
AdWords experiment
AdWords Help
AdWords hjälpcenter
Adwords Kampanjexperiment
adwords konverteringar
adwords mobil
AdWords målgruppsinsikter
adwords next
AdWords Policy
AdWords Sverige
adwords uppdateringar
Android
Annonser
Annonsering
Annonseringsmål
Annonseringsvillkor
annonsformat
annonsgalleri
Annonsplatslänkar
Annonsrankning
Annonstext
annonstillägg
Annonsväxling
annonsörer
anpassad HTML
anpassade målgrupper
Anpassade parametrar
Användarvillkor
appar
appkampanjer
Apps
automatisk budgivning
automatiska budstrategier
Automatiska regler
Beskrivningstillägg
Bildannonser
Bloggserie för nybörjare
Bokstäver
Budget
Budgivning
budsimulatorn
budstrategistatusarna
bulkförändringar
bumper annonser
bumperannonser
bättre budbeslut
börjare
Chat
contact AdWords
contact google
conversion optimizer
CPA
CTR
customer match
Data-avvikelse
demoannonser
Demografisk inriktning
Diagnostik
Display-nätverket
Displayannonser
DoubleClick Ad Planner
DSA
dublin
Dynamisk remarketing
dynamiska remarketingannonser
Dynamiska sökannonser
e-handel
Fakturering
Filter
filter för produktgrupper
Flash-annonser
flygplatser
flygplatsinriktning
flygplatsresenärer
Flödesspecifikationen
Frakt
frekvenstak
förbättrade kampanjer
förvaltarkonton
GDN
Geografisk inriktning
Gmail-annonser
godkända produkter
Google
Google +
Google Adwords
Google Analytics
Google Analytics Premium
Google Displaynätverk
Google Grants
google kalkylark
Google Merchant Center
Google My Business
Google Partners
Google Places
Google play
Google Play Butik
google premier partner
Google Shopping
Google sök
Google-annonser
Google+
Googles Display-nätverk
Hangouts
Hem
import for salesforce
informationstext
Innehållsnätverket
Inriktning
insikter
Inställningar och Avancerade funktioner
interaktiva annonser
Intressekategorier
jobs
jul
Jul och Nyår
juridiska krav
Kampanjer
kampanjer med CPM
Kampanjexperiment
kampanjnätverk
kampanjresultatet
kampanjutkast
kartor
klickandel
kontaktpunkter
Kontostruktur
kontroll
konverterade klick
konvertering
konverteringar
Konverteringsbudstatistik
konverteringsspårning
konverteringsspårning för android
konvertingsspårning
Kundmatchning
Kundmatchning för Shopping
Kvalitetsresultat
Kvalitetsresultat och Annonsposition
köpavsikt
lagerstatus
live event
lokal annonsering
lokalt
läkemedel
marknadsförare
mass förändringar
matcha platser
Matchning
MCC
Meddelanden
mellansidesannonser
Merchant Center
Microögonblick
Microögonblick denna vecka
Mitt kundcenter
mobil
mobil ux
mobil värld
mobilannonser
Mobilannonsering
mobilappar
mobilbudsjustering
mobilbudsjusteringarna
mobiloptimerad
mobiloptimerade
mobilsida
mobilsidor
mobilvänlig
mobilvänlighetstest
mSite
My client center
målkanaler
målomvandlingar
mät ditt resultat
ny funktion
Nybörjare
Nyheter
Ommarknadsföring
Omvandlingsspårning
onlineprodukter
optimerar bud
Optimering
Organiskt sökresultat
Pekdatorer
Pekskärm
PLA
Placeringar
Placeringsverktyget
platslänkar
platslänkstillägg
Positionsinställning
Produktannonser
produkter
produktgrupper
Produktkoder
produktstatus
Rapporter
Rapporter och Analytics
Rapportering
Rapportering och analys
Rapportering och omvandlingsspårning
rapporterna för automatisk budgivning
redigera i adwords
Relaterade produkter
Remarketing
remarketingstrategi
remarketingtaggar
resultat
resultatanalys
resultatdata
Rubriker
räckvidd
salesforce
Samtal
samtalskonverteringar
samtalstillägg
Shopping
skärmar
Språkinriktning
Stora förändringar i Adwords
Storhelg
större kartor
Support
synlighet
Säkerhet
Säsongsbetonat
SÖK 2.0
Sökannonser
Sökannonser på Google Play
Sökord
sökordsplaneraren
target airport
tester
think with google
tillkännagivanden
Tips
transaktioner
tredjepartslösning
trueview
trueview annonser
Typer
Universella appkampanjer
Uppdatering
Uppdateringar
Uppgraderade URLer
uppskattade konverteringar
URL
valuetrack
Varför visas inte min annons?
vCPM
Veckans mobiltips
Veckans Policy
Veckans Roliga
Veckans Videotips
Verktyg
Verktyg för förhandsgranskning av annonser
Vidarekoppling
Video
Videoannonser
videoformat
visningsadress
visningsandelar
visningsannonser
visninsannonsverktyg
Webbansvariga
Webbplatser
webbplatsinformation
webbplatslänkar
webbseminarier
working for google
YouTube
YouTube Annonsering
Arkiv
2018
feb.
2017
nov.
sep.
juni
2016
dec.
nov.
okt.
sep.
aug.
juli
juni
maj
apr.
mars
feb.
jan.
2015
dec.
nov.
okt.
sep.
aug.
juli
juni
maj
apr.
mars
feb.
2014
dec.
nov.
okt.
sep.
aug.
juli
juni
maj
apr.
mars
2013
nov.
okt.
sep.
aug.
juli
juni
maj
mars
feb.
2012
nov.
okt.
juli
juni
apr.
mars
feb.
jan.
2011
dec.
nov.
okt.
sep.
aug.
juli
juni
maj
apr.
mars
feb.
jan.
2010
dec.
nov.
okt.
sep.
aug.
juli
juni
maj
apr.
mars
feb.
jan.
2009
dec.
nov.
okt.
sep.
aug.
juli
juni
maj
apr.
mars
feb.
jan.
2008
dec.
nov.
Feed