I mars presenterade vi +1-knappen för engelska sökresultat på Google.com - ett sätt för alla som gillar din webbplats att hjälpa sina vänner och andra användare att hitta ditt innehåll när de ska fatta beslut. Idag börjar +1-knappar visas globalt i Googles söknätverk. Vi börjar med platser som Google.co.uk, Google.de och Google.fr och fortsätter sedan med andra platser under de kommande veckorna.Men +1-knapparna är inte bara till för söknätverket. +1-knappar finns också tillgängliga för din webbplats så att användare kan rekommendera dina sidor när de besökt dem.

Vi samarbetar med några webbplatser där du kommer att se +1-knappar dyka upp under de närmaste dagarna.Du kan lägga till +1-knappen på din webbplats genom att gå till +1-knappsverktyget på Google Webmaster Central. Du kan konfigurera ett kort kodavsnitt och lägga till det på de sidor på din webbplats där du vill att +1-knappar ska visas.

Vi tror att personliga kommentarer hjälper användarna att se när dina annonser och organiska sökningar är relevanta för dem, vilket ökar chanserna för att de ska besöka din webbplats.

Du behöver inte ändra din annonseringsstrategi på grund av +1-knapparna, och vi beräknar fortfarande kvalitetsresultat på samma sätt som förut, även om +1-knapparna är en av många signaler vi använder för att beräkna rankning i organiska sökningar.

Tänk på +1-knapparna som en förbättring som ger framgångsrika kampanjer ännu bättre resultat - nu på global nivå.

Läs mer om +1-knappen och hur den påverkar din annonsvisning på Google Ad
Innovations.