Inside AdWords - Sverige
Googles officiella blog för nyheter, tips och information om AdWords.
Google AdWords-teamet är glada att kunna presentera vårt nya användarforum för annonsörer!
torsdag 30 april 2009
Det nya forumet har en förbättrad plattform som tillåter en bättre interaktion mellan våra annonsörer. Dessutom kommer våra AdWords-representanter att delta och guida diskussionerna mellan annonsörer. Du kan ställa frågor men även söka efter bästa praxis bland innehållet som redan är publicerat. Vi uppmanar därmed alla våra annonsörer att delta i forumet så vi kan bygga en online-gemenskap där alla kan dela med sig av sin kunskap och erfarenhet om AdWords och online-marknadsföring.
För att se till att forumet uppnår sin potential ber vi er också att läsa igenom
riktlinjerna
för publicering
innan ni lägger ut en fråga i forumet.
Vi syns på
Google AdWords forum
för annonsörer
!
Skrivet av Anna - Inside AdWords-teamet
Annonsposition, del 3: Styra placeringen
måndag 27 april 2009
Självfallet framstår position 1 som den bästa, men är det den
rätta positionen för dig
? Vissa kunder menar att
avkastningen på deras investering
blir högre på lägre positioner. Andra kunder är bara intresserade av de högre positionerna.
Hur ska jag ta reda på vilken position som passar bäst för mig?
Med vårt kostnadsfria verktyg för
omvandlingsspårning
kan du ta reda på vilken position som fungerar bäst för vilka sökord och som resulterar i försäljning, registrering eller annat lönsamt användarbeteende.
Google Analytics
ger ännu mer information. Med Google Analytics kan du spåra köparnas beteende i detalj. Vi rekommenderar att du testar vilka positioner som fungerar bäst för din webbplats och försäljning!
Hur kan jag styra annonsens position?
Du kan själv påverka placeringen av din annons. Med verktyget Positionsinställning kan du undvika olönsamma positioner och investera i effektiva rankningar.
Med enbart två enkla steg kan du ange din position. Först ska du
aktivera funktionen Positionsinställning i dina kampanjinställningar
. Därefter kan du ange en position mellan 1 och 10+ för alla sökord i dina annonskampanjer.
Kommer min annons alltid att visas på önskad position?
Även om du har angett en positionsinställning kan vi inte garantera att annonsen faktiskt visas på
önskad position
. Om du bestämmer att din annons bara ska visas på de högsta positionerna men inte når det kvalitetsresultat eller det pris per klick som krävs, visas inte annonsen.
Om du bestämmer att din annons ska visas på en lägre position kan det hända att annonsen ändå visas på en högre position. Om du exempelvis inte vill att din annons ska visas på position 1 till 4 och det bara visas två andra annonser för det aktuella sökordet, kan det hända att din annons visas på position 3.
Mer information om
positionsinställning
finns i hjälpen till AdWords.
Skrivet av Anna - Inside AdWords-teamet
Hur mycket vet du om Google Analytics?
torsdag 23 april 2009
I dagens ekonomiska klimat blir det allt viktigare med datadriven marknadsföring och att fatta rätt beslut om sin webbplats. Om du är skicklig på att använda
Google Analytics
behövs dina talanger mer än någonsin. Men även om du är nybörjare inom Google Analytics har vi goda nyheter till dig.
Vi har nyligen startat en onlinekurs om webbanalysteknik samt implementering, administration och analysverktyg för Google Analytics. Kursen är kostnadsfri och öppen för alla som är intresserade. Vi erbjuder dessutom tester som du kan genomföra för att bevisa att du är kvalificerad inom Google Analytics - Google Analytics individuella kvalifikationstest, eller IQ-test.
Att delta i testet kostar 50 USD eller motsvarande i lokal valuta. Testet erbjuds för närvarande endast på engelska. När du blivit godkänd registreras du som Google Analytics-kvalificerad. Du måste få ett resultat på minst 75 % rätt svar för att bli godkänd, så även om du redan ser dig själv som expert kan du dra nytta av att i all fall läsa igenom onlinekursen innan du genomgår testet.
Om du vill ha mer information eller påbörja kursen går du helt enkelt till
ConversionUniversity.com
. I avsnittet FAQ finns svar på vanliga frågor med all information och en länk till
Google Analytics IQ-test
.
Lycka till!
Skrivet av Anna - Inside AdWords-teamet
Googles innehållsnätverk: Avsnitt 4 – Följa upp resultat
onsdag 22 april 2009
I våra tidigare inlägg har vi presenterat
Googles innehållsnätverk
. Vi diskuterade då hur du kan nå onlinekunder över hela webben baserat på
funktioner för innehållsinriktning
. Vi beskrev också hur du kan
styra dina kostnader
och hur du
kan välja hur ditt budskap presenteras
för dina kunder.
Som alltid är det viktigt att känna till hur framgångsrika dina annonskampanjer är när det gäller att generera lönsam försäljning och potentiella kunder. Det är själva grunden. I dag ska vi titta närmare på hur du kan spåra och bygga vidare på resultatet från dina kampanjer i innehållsnätverket.
Omvandlingsspårning – spåra försäljning och potentiella kunder från Googles innehållsnätverk
Om du är ute efter ett snabbt och enkelt sätt att spåra den försäljning och de potentiella kunder som dina annonser genererar kan
omvandlingsspårning
vara något för dig. Det här är ett kostnadsfritt verktyg med vilket du kan se när ett klick på din annons leder till användarbeteenden som du anser värdefulla, t.ex. köp, registrering eller en förfrågan via e-post på din webbplats. När du aktiverar omvandlingsspårning i ditt konto spåras inte bara resultatet av kampanjer på Google utan även resultatet av kampanjer som är inriktade på webbplatser i innehållsnätverket.
Omvandlingsoptimeraren – CPA-budgivningsverktyg i AdWords
När du använder omvandlingsspårning har du chans att öka avkastningen på din AdWords-investering. Med
omvandlingsoptimeraren
som är ett kostnadsfritt omvandlingsbaserat budgivningsverktyg i AdWords kan du ange vilket CPA-bud (kostnad per förvärv) som du vill lägga för varje försäljning eller potentiell kund. Tack vare verktyget får du fler omvandlingar med din budget. Omvandlingsoptimeraren har visat sig öka det genomsnittliga antalet omvandlingar med 21 % samtidigt som genomsnittlig CPA har sänkts med hela 14 % jämfört med kontrollvärdet (intern Google-studie 2009).
Med omvandlingsoptimeraren placeras din annons på webbplatser i innehållsnätverket som tidigare har visat sig ge bra resultat för dig och andra i din kategori. Om dina annonser exempelvis ger många konverteringar på webbplats A kanske omvandlingsoptimeraren lägger ett CPC-bud som är tillräckligt högt för att annonserna ska visas för användare på den webbplatsen. Om annonserna å andra sidan inte får många konverteringar på webbplats B sänks dina CPC-bud så att annonserna inte visas på webbplats B eftersom det inte är sannolikt att du kommer att få konverteringar där. På så sätt behöver du inte betala för klick på webbplatsen och din budget kan användas till mer lönsamma klick.
Rapporter för placeringsresultat – bedöm vilka webbplatser som ger bäst resultat
Med omvandlingsspårning kan du se vilka försäljningar och potentiella kunder som dina bud har genererat. Med omvandlingsoptimeraren kan du lägga bud som baseras på hur värdefull en försäljning eller potentiell kund är för ditt företag.
Rapporten för
placeringsresultat (RPR)
är en annan funktion som kan hjälpa dig att ta reda på var du ska fokusera din annonsbudget. Rapporten visar resultatstatistik för varje webbplats i dina innehållsinriktade kampanjer. Där kan du se exakt på vilka relevanta webbplatser som annonserna har visats och bedöma skillnaderna i fråga om klick, kostnader och konverteringar på de olika webbplatserna på webbadressnivå. Tillsammans med Googles verktyg för omvandlingsspårning blir rapporten för placeringsresultat ett effektivt verktyg som visar vilka webbplatser och placeringar som uppfyller målen och vilka som behöver förbättras.
När du har analyserat rapporten kan du enkelt optimera antalet försäljningar och potentiella kunder som dina annonser genererar i innehållsnätverket. Du kan t.ex. öka dina bud och exponera annonserna mer på webbplatser som ger bra resultat. Om du vill att annonserna ska visas mer sällan på webbplatser som inte är lika lönsamma kan du sänka dina bud och använda verktyget
uteslutning av webbplatser och kategori
.
Full kontroll över hur och var du betalar!
Tillsammans kan de olika verktygen för budgivningshantering, kostnadskontroll och spårningsverktyg hjälpa dig att få ut så mycket som möjligt av din annonsinvestering samtidigt som du får bästa möjliga resultat.
I vårt nästa inlägg i serien Googles innehållsnätverk ska vi repetera de ämnen som vi har diskuterat tidigare och se hur de olika komponenterna tillsammans bildar en heltäckande innehållskampanj som ger dig inriktad, transparent och ekonomisk annonsering. Vi ses!
Skrivet av Ciaran och Anna - Inside AdWords-teamet
Annonsposition, del 2: Förbättra annonsens position
måndag 20 april 2009
Nu när du vet hur
annonsernas position avgörs
, vill vi ge några tips på hur du kan förbättra positionen. Som du vet avgörs annonsens position av kvalitetsresultatet och CPC-budet. Genom att
optimera din kampanj
förbättrar du kvalitetsresultatet och kan förbättra annonsens position utan extra kostnad.
Nedan följer våra tre viktigaste tips:
Formulera annonstexten så att den blir tilltalande och väcker nyfikenhet
Använd specifika och unika sökord
Skapa en väl fungerande kontostruktur genom att ordna din kampanj i flera annonsgrupper
Att
höja ditt CPC-bud
är ett annat sätt att förbättra annonsens position. Ju högre annonsens kvalitet är, desto mindre behöver du betala för att visas på en högre position. Det här resulterar dessutom i att våra användare får bästa möjliga resultat vid sina sökningar.
Positioner ovanför sökresultaten i AdWords
En placering ovanför sökresultatet är för annonser som är särskilt relevanta, inriktade och effektiva. CPC-budet för toppositionerna avgörs på samma sätt som för alla övriga positioner bland de sponsrade länkarna.
I nästa inlägg förklarar vi hur du kan placera din annons på specifika positioner och därigenom se till att din budget inte förbrukas på oönskade positioner.
Skrivet av Anna - Inside AdWords-teamet
Annonsposition, del 1: Så här fungerar det
fredag 17 april 2009
Har du undrat över hur AdWords-annonsernas position avgörs? Har du funderat på hur det kommer sig att din annons ibland visas överst och ibland inte? För att ge dig svaret på de här frågorna har vi skapat en serie i tre delar som tar upp:
hur annonsens position avgörs och varför den kan variera
hur du kan förbättra annonsens position
hur du kan styra annonsens position med positionsinställning
Hur avgörs annonsens position?
Annonsens position på Google och i söknätverket avgörs automatiskt för alla sökord som används i sökningar. Positionen baseras på sökordets
CPC-bud (kostnad per klick)
och
kvalitetsresultat
i förhållande till konkurrenternas AdWords-kampanjer med samma sökord.
Högst elva olika annonser kan visas vid en specifik sökning, av vilka högst åtta visas till höger bredvid de kostnadsfria sökresultaten och högst tre visas ovanför sökresultaten. Annonser visas på någon av de efterföljande sökresultatsidorna om fler än elva AdWords-kunder använder samma sökord och om kvalitetsresultatet, samt om CPC-budet för annonserna inte är tillräckligt höga för att de ska visas på den första sökresultatsidan.
I kolumnen "
Gen. pos
." på sidan Detaljerad information om annonsgrupp i ditt AdWords-konto visas den genomsnittliga annonspositionen för vart och ett av sökorden på Google och i söknätverket. En annons på position 1 visas högst upp på den första sökresultatsidan och en annons på position 9 eller 10 visas längst ned på samma sida. En annons med den genomsnittliga positionen 1,5 visas vanligtvis på position 1 eller 2.
Annonsens kvalitetsresultat och därmed också dess position beror på sökordets likhet med motsvarande
sökfråga
. Om du exempelvis har definierat sökordet "stickade vantar" som en
bred matchning
visas din annons även vid sökningar på "handgjorda stickade vantar" och "fabrikstillverkade stickade vantar". Det visas olika annonser med specifika CPC-bud och kvalitetsresultat för var och en av
dessa sökningar
.
Nedan följer ett exempel med sökfrasen "stickade vantar":
Kund A:
Målsida: Vinterkläder
Kvalitetsresultat: 6/10 (OK)
Högsta CPC: 2 SEK:
Kund B:
Målsida: Stickade vantar
Kvalitetsresultat: 9/10 (hög)
Högsta CPC: 1,50 SEK:
Trots att kund A har lagt ett högre bud är det troligare att annonsen som tillhör kund B visas först eftersom kund B har ett högre kvalitetsresultat. Googles budgivningssystem innebär att ditt faktiska
CPC-bud bara blir 0,10 SEK högre än konkurrentens
.
Annonsens position kan variera
Annonsens position ändras när du eller andra AdWords-kunder ändrar CPC-buden för sökord eller när sökordens kvalitetsresultat ändras. Varje dag kan det tillkomma nya konkurrerande annonser och AdWords-kunder kan optimera sina annonser eller ändra sina CPC-bud. Dessutom kan användarnas sökbeteende förändras. Det är därmed också bra att hålla koll på dina
sökords kvalitetsresultat
i ditt AdWords-konto.
Eftersom AdWords bygger på rättvis konkurrens är det inte möjligt att köpa eller försäkra sig om långsiktiga annonspositioner.
Skrivet av Anna - Inside AdWords-teamet
Faktura för din AdWords-annonsering
onsdag 15 april 2009
Så här i deklarationstider tänkte jag skriva ett litet inlägg om hur du skriver ut dina fakturor på de inbetalningar du gjort till AdWords.
De allra flesta av våra annonsörer betalar sin annonsering i förskott (via betalkort eller banköverföring) eller i efterskott via betalkort. Om du är en av dessa annonsörer skickar vi inte ut några fakturor. Däremot skapas dessa automatiskt direkt i ditt AdWords-konto när vi har mottagit din betalning. Du kan därefter enkelt skriva ut dem från sidan ”Faktueringsöversikt” under fliken ”Mitt konto” i ditt AdWords-konto.
Här
finner du detaljerade anvisningar för hur du skriver ut fakturor i ditt AdWords-konto. Om du även önskar att skriva ut kvitton finner du anvisningar från vårt diskussionsforum
här
.
Skrivet av Karolina - Inside AdWords-teamet
Google och ogiltiga klick
torsdag 9 april 2009
Google AdWords-annonsörernas säkerhet är viktig för oss och vi har därför flera resurser för att skydda våra annonsörers konton mot ogiltig aktivitet. Google övervakar både manuella klick som görs i syfte att driva upp annonseringskostnaderna för en annonsör, men även automatiserade klick genom olika verktyg, robotar eller programvara.
Varje klick på en AdWords-annons undersöks av vårt system. Google använder en rad faktorer för varje klick såsom, IP-adressen, tidpunkten för klicket, eventuella dubblerade klick och flera andra klickmönster. Vårt system analyserar sedan dessa faktorer för att försöka isolera och filtrera bort eventuella ogiltiga klick innan de når dina kontorapporter.
Förutom våra automatiserade tekniker för klickskydd har vi ett team som använder specialiserade verktyg och tekniker för att undersöka enskilda fall av ogiltiga klick.
Om du vill läsa mer om ogiltiga klick rekommenderar jag även att du läser mer
här
.
Skrivet av Anna - Inside AdWords-teamet
10 Online-marknadsföringstips: Tips 2
tisdag 7 april 2009
En viktig del av att ta bra marknadsföringsbeslut är att förstå användarna och hur de integrerar med din hemsida. Med hjälp av Google Analytics har du möjlighet att få detaljerad information om dina användares beteende på din hemsida. Informationen som blir tillgänglig kan hjälpa dig att förbättra din hemsida eller ändra utformningen av din annonsering om nödvändigt. Läs även
här
om du vill har mer information om Analytics.
Ditt mål med din annonsering kan exempelvis vara att driva mer traffik till din hemsida. Nästa steg kan då vara att förstå hur besökarna beter sig på din hemsida, vart de kommer ifrån, hur länge de stannar, men också när de lämnar din hemsida. All den här informationen kan hjälpa dig att urforma och förbättra din annonsering utifrån dina användare. Inte minst kan du förstå hur effektiv din annonsering är.
Eftersom Google Analytics ger dig detaljerad information om hur besökarna beter sig på din sida kan du göra ändringar i din annonseringsbudget om du anser nödvändigt eller förändra vissa aspekter av din hemsida som exempelvis har visat sig tappa besökare.
Läs mer om analytics och hur du kan göra det användbart för dig
här
! I nästa del kommer vi att ta upp hur du kan använda Google Maps för att se till att dina kunder hittar till ditt företag.
Skrivet av Lissi och Anna - Inside AdWords-teamet
Kan man leta påskägg på Google?
torsdag 2 april 2009
Ja, man kan söka på ’ägg’ på www.google.se och få intressanta resultat, men ägg kanske inte är den mest sålda varan på Internet. Dock ser vi en tydlig
ökning i antalet sökningar
som sker på just ”ägg” runt påsk.
Vi ser att inom detaljhandeln är påsk den 3e viktigaste högtiden för handeln i Sverige enligt Handelsbarometern 2008-03-15. Det som mest ökar är försäljning inom mat och dagligvaruhandeln, ”Siffror från Handelns Utredningsinstitut (HUI) visar att försäljningen i dagligvaruhandeln är 20 procent högre under påskveckan än under en normal vecka", enligt Handelsbarometern 2008-03-15. Godisförsäljning är troligtvis det som ökar mest!
Vilka annonsörer kan då tänkas påverkas av den ökade trafiken under påskhelgen?
Självklart bör alla som arbetar med varor inom mat och dryck finslipa era kampanjer. Tänk på att många söker efter inspiration på roliga recept och kreativa påskmenyer så om ni har det – skriv det i annonstexten! Se exempel nedan:
Det är även hög tid för er som säljer kläder och mode att göra reklam för ert vårmode. Vi längtar bara efter sol och värme nu och ett sätt att tillfredsställa detta behov är genom att förnya garderoben. Här ser ni när svenskar letar efter shorts, sandaler osv på Internet.
Slutligen vill vi rikta in oss på er som kan erbjuda roliga aktiviteter på påsklovet. De som ska på semester har troligtvis redan bokat sin semester men de som ska stanna hemma kanske är sugna på kortare utflykter eller aktiviteter? Om ni erbjuder något bra förslag på vad man kan hitta på under påsklovet så se till att skriva detta i era annonstexter och se till att ha med följande ord i era sökordslistor: påsklov, påsk, påsklov 2009 osv.
Lycka till med er annonsering och en tidig Glad Påsk från oss på AdWords – hoppas att ni hittar många mumsiga påskägg!
Skrivet av Maria - Inside AdWords-teamet
Etiketter
+1
ACE
Ad Sitelinks
adresstillägg
AdSense
Adwords
AdWords Chat
AdWords Editor
AdWords experiment
AdWords Help
AdWords hjälpcenter
Adwords Kampanjexperiment
adwords konverteringar
adwords mobil
AdWords målgruppsinsikter
adwords next
AdWords Policy
AdWords Sverige
adwords uppdateringar
Android
Annonser
Annonsering
Annonseringsmål
Annonseringsvillkor
annonsformat
annonsgalleri
Annonsplatslänkar
Annonsrankning
Annonstext
annonstillägg
Annonsväxling
annonsörer
anpassad HTML
anpassade målgrupper
Anpassade parametrar
Användarvillkor
appar
appkampanjer
Apps
automatisk budgivning
automatiska budstrategier
Automatiska regler
Beskrivningstillägg
Bildannonser
Bloggserie för nybörjare
Bokstäver
Budget
Budgivning
budsimulatorn
budstrategistatusarna
bulkförändringar
bumper annonser
bumperannonser
bättre budbeslut
börjare
Chat
contact AdWords
contact google
conversion optimizer
CPA
CTR
customer match
Data-avvikelse
demoannonser
Demografisk inriktning
Diagnostik
Display-nätverket
Displayannonser
DoubleClick Ad Planner
DSA
dublin
Dynamisk remarketing
dynamiska remarketingannonser
Dynamiska sökannonser
e-handel
Fakturering
Filter
filter för produktgrupper
Flash-annonser
flygplatser
flygplatsinriktning
flygplatsresenärer
Flödesspecifikationen
Frakt
frekvenstak
förbättrade kampanjer
förvaltarkonton
GDN
Geografisk inriktning
Gmail-annonser
godkända produkter
Google
Google +
Google Adwords
Google Analytics
Google Analytics Premium
Google Displaynätverk
Google Grants
google kalkylark
Google Merchant Center
Google My Business
Google Partners
Google Places
Google play
Google Play Butik
google premier partner
Google Shopping
Google sök
Google-annonser
Google+
Googles Display-nätverk
Hangouts
Hem
import for salesforce
informationstext
Innehållsnätverket
Inriktning
insikter
Inställningar och Avancerade funktioner
interaktiva annonser
Intressekategorier
jobs
jul
Jul och Nyår
juridiska krav
Kampanjer
kampanjer med CPM
Kampanjexperiment
kampanjnätverk
kampanjresultatet
kampanjutkast
kartor
klickandel
kontaktpunkter
Kontostruktur
kontroll
konverterade klick
konvertering
konverteringar
Konverteringsbudstatistik
konverteringsspårning
konverteringsspårning för android
konvertingsspårning
Kundmatchning
Kundmatchning för Shopping
Kvalitetsresultat
Kvalitetsresultat och Annonsposition
köpavsikt
lagerstatus
live event
lokal annonsering
lokalt
läkemedel
marknadsförare
mass förändringar
matcha platser
Matchning
MCC
Meddelanden
mellansidesannonser
Merchant Center
Microögonblick
Microögonblick denna vecka
Mitt kundcenter
mobil
mobil ux
mobil värld
mobilannonser
Mobilannonsering
mobilappar
mobilbudsjustering
mobilbudsjusteringarna
mobiloptimerad
mobiloptimerade
mobilsida
mobilsidor
mobilvänlig
mobilvänlighetstest
mSite
My client center
målkanaler
målomvandlingar
mät ditt resultat
ny funktion
Nybörjare
Nyheter
Ommarknadsföring
Omvandlingsspårning
onlineprodukter
optimerar bud
Optimering
Organiskt sökresultat
Pekdatorer
Pekskärm
PLA
Placeringar
Placeringsverktyget
platslänkar
platslänkstillägg
Positionsinställning
Produktannonser
produkter
produktgrupper
Produktkoder
produktstatus
Rapporter
Rapporter och Analytics
Rapportering
Rapportering och analys
Rapportering och omvandlingsspårning
rapporterna för automatisk budgivning
redigera i adwords
Relaterade produkter
Remarketing
remarketingstrategi
remarketingtaggar
resultat
resultatanalys
resultatdata
Rubriker
räckvidd
salesforce
Samtal
samtalskonverteringar
samtalstillägg
Shopping
skärmar
Språkinriktning
Stora förändringar i Adwords
Storhelg
större kartor
Support
synlighet
Säkerhet
Säsongsbetonat
SÖK 2.0
Sökannonser
Sökannonser på Google Play
Sökord
sökordsplaneraren
target airport
tester
think with google
tillkännagivanden
Tips
transaktioner
tredjepartslösning
trueview
trueview annonser
Typer
Universella appkampanjer
Uppdatering
Uppdateringar
Uppgraderade URLer
uppskattade konverteringar
URL
valuetrack
Varför visas inte min annons?
vCPM
Veckans mobiltips
Veckans Policy
Veckans Roliga
Veckans Videotips
Verktyg
Verktyg för förhandsgranskning av annonser
Vidarekoppling
Video
Videoannonser
videoformat
visningsadress
visningsandelar
visningsannonser
visninsannonsverktyg
Webbansvariga
Webbplatser
webbplatsinformation
webbplatslänkar
webbseminarier
working for google
YouTube
YouTube Annonsering
Arkiv
2018
feb.
2017
nov.
sep.
juni
2016
dec.
nov.
okt.
sep.
aug.
juli
juni
maj
apr.
mars
feb.
jan.
2015
dec.
nov.
okt.
sep.
aug.
juli
juni
maj
apr.
mars
feb.
2014
dec.
nov.
okt.
sep.
aug.
juli
juni
maj
apr.
mars
2013
nov.
okt.
sep.
aug.
juli
juni
maj
mars
feb.
2012
nov.
okt.
juli
juni
apr.
mars
feb.
jan.
2011
dec.
nov.
okt.
sep.
aug.
juli
juni
maj
apr.
mars
feb.
jan.
2010
dec.
nov.
okt.
sep.
aug.
juli
juni
maj
apr.
mars
feb.
jan.
2009
dec.
nov.
okt.
sep.
aug.
juli
juni
maj
apr.
mars
feb.
jan.
2008
dec.
nov.
Feed