Inside AdWords - Sverige
Googles officiella blog för nyheter, tips och information om AdWords.
Nytt gränssnitt-torsdagar: En tillbakablick och ett farväl
torsdag 29 oktober 2009
I några månader har vi kört Nytt gränssnitt-torsdagar här på AdWords-bloggen. Eftersom det nya AdWords-gränssnittet övergår till att bara vara AdWords, går den här serien nu mot sitt slut.
Men vi vill inte sluta utan att ge dig ett litet tecken på vår uppskattning.
Om du
ger oss din adress
skickar vi några gratis klistermärken med AdWords kortkommandon* till dig så att du får enkel åtkomst till de tangentkombinationer som gör kontonavigeringen snabbare. Underlätta vardagen genom att klistra fast dem på tangentbordet.
*Så länge lagret räcker.
Skrivet av Michael & Anna - Inside AdWords-teamet
Varför kan jag inte se min annons?
onsdag 28 oktober 2009
Vi får många frågor från kunder som undrar varför de inte kan se sin annons. För att hjälpa våra annonsörer att snabbt ta reda på varför har vi skapat detta inlägg. Vi hoppas att det ska hjälpa dig att fastställa vad problemet är och få annonsen att visas igen.
I det första inlägget (av två) beskriver vi hur du kontrollerar om annonsen visas eller ej, hur du fastställer varför annonsen inte visas och hur annonsens inriktning kan påverka visningen. I de två inläggen förklarar vi hur sökordens kvalitetsresultat och din budget kan påverka visningen av annonsen.
Om du inte ser din annons bör du gå igenom nedanstående checklista.
Använd verktyget för förhandsgranskning av annonser för att ta reda på om annonsen visas.
Detta är ett viktigt verktyg som talar om ifall annonsen visas. Om du söker efter din egen annons med
verktyget för förhandsgranskning av annonser
kan du se annonsen som den visas på sökresultatsidan utan att öka antalet visningar för annonsen.
Det kan mycket väl vara så att annonsen faktiskt visas. Många annonsörer kanske inte tänker på att om de ofta söker efter sin annons med något av sökorden, men aldrig klickar på den, känner systemet av detta och annonsen visas inte lika ofta eller i en lägre position eftersom den inte var relevant för din sökfråga.
Använd vårt diagnostikverktyg för annonser för att ta reda på varför din annons inte visas.
Om annonsen inte visas i sökresultaten för verktyget för förhandsgranskning av annonser visas den heller inte på Googles sökresultatsida. Ditt nästa steg är att ta reda på anledningen med hjälp av
diagnostikverktyget för annonser
.
Diagnostikverktyget kan till exempel tala om att annonsen inte visas på grund av att den ännu inte har blivit granskad eller att den inte är godkänd, att kvalitetsresultatet är för lågt eller att problemet är relaterat till din budget eller betalning. Verktyget ger dig även rekommendationer om vad du kan göra för att annonsen ska visas igen.
Kontrollera dina inställningar för regionsinriktning.
Det är möjligt att området som annonsen är inriktad på inte motsvarar området (t.ex ort, län eller provins) som din IP-adress är länkad till. I så fall kommer du inte att kunna se din annons om du söker efter den.
Exempel: Robert är danslärare i Linköping och han inriktar sin annons om danslektioner i samba till Linköping. Men eftersom hans IP-adress inte är densamma som IP-adressen som hör ihop med regionen kring Linköping kommer hans annons inte att visas när han söker efter den. Observera att Robert kan se annonsen om han lägger till termen "Linköping" till sökfrågan. Tips: Kontakta din IP-leverantör om du vill veta mer om din IP-adress.
Kontrollera din språkinställning för Google-sökning.
En annan orsak till varför du kanske inte ser din annons är att den är inriktad mot ett annat språk än det som du har valt i språkinställningen för Google-sökning.
Robert har exempelvis även portugisiska annonser inriktade mot sambaintresserade, men han har valt svenska som språkinställning. Han kommer inte att kunna visa sina portugisiska annonser så länge språkinställningen är svenska, utan måste därför ändra den till portugisiska.
Håll utkik efter vårt nästa inlägg om varför din annons inte visas, där vi beskriver sökordens kvalitetsresultat.
Skrivit av Anna, Chantel och Jantien, i AdWords-teamet
Förenkla optimeringen för innehållsnätverket genom vår Innehållsmall!
tisdag 27 oktober 2009
Har du funderat över om du kan få ut mer av dina kampanjer i innehållsnätverket? Genom det här inlägget vill vi ge dig en mall som du kan använda för att strukturera dina innehållskampanjer. Mallen ger tips på hur du kan maximera avkastningen på din investering som du får från annonsering på innehållsnätverket. Kampanjen är pausad och kommer inte att dra på sig några kostnader för ditt konto. Vi rekommenderar även att du inte aktiverar kampanjen utan att du istället använder den som grund till att bygga dina egna innehållskampanjer utifrån dina produkter eller tjänster.
Du kan ladda upp exempelkampanjen genom att följa anvisningarna här:
1. Ladda ner CSV-exempelkampanjen
här
.
2. Importera CSV-filen till ditt AdWords-konto genom AdWords Editor
(kostnadsfri programvara från Google). Om du inte har installerat AdWords Editor ännu, kan du ladda ner det
här
. För mer information om AdWords Editor rekommenderar vi att du tar en titt på instruktionsvideon för Editor
här
.
När du har öppnat ditt konto i AdWords Editor:
A. Välj Arkiv » Importera CSV...
B. Välj filen du nyss laddade ner (content_template_sv.csv)
C. Klicka på "Open" och sedan "Importera".
D. Klicka på "Behåll föreslagna ändringar" som du ser högst upp på skärmen.
E. Du bör nu se kampanjen "Innehållsnätverket Egypt Swedish" i Editor. Genom att klicka på kampanjen kan du välja "Lägg upp markerade kampanjer" och du kommer att få exempelkampanjen till ditt AdWords-konto.
Tänk på att funktionen "importera CSV" enbart är tillgängligt i version 7.5.1 eller senare.
3. Exempelkampanjen är pausad och CPC är inställt på 0.01 SEK.
För att få ut mesta möjliga från mallen rekommenderar vi att du tittar på följande video.
Vi vill veta vad du tycker om mallen. Om du har några kommentarer eller frågor tveka inte att kommentera det här inlägget.
Skrivet av Antti & Anna - Inside AdWords-teamet
Den snabbaste AdWords-hjälpen!
fredag 23 oktober 2009
Möjligheten att själv kunna lösa problem som uppstår tillåter dig att snabbare komma vidare med din annonsering. Samtidigt som vi erbjuder ett omfattande
hjälpcenter
jobbar vi även med att ge råd och vägledningen efter vägen för dig som användare av AdWords. Ett av sätten vi gör det på är genom att skriva inlägg här på bloggen. Ett annat sätt är
hälpfourmet som vi har skrivit om tidigare
.
Hjälpcentret ger dig enkel men även djupgående hjälp med dina frågor och funderingar. Från
översiktsidan
får du en snabb överblick över de tillgängliga kategorierna, som innehåller både problemlösning och kategorier med goda råd för optimering.
Dessutom eftersom hjälpcentret är en Google sida har vi naturligtvis lagt till en sökfunktion. Det gör att du, som vid en vanlig google sökning, kan söka efter svaret på din fråga.
Med utgångspunkt i översiktssidan, kan du enkelt finna svar och hjälp med våra verktyg. Om du inte kan finna din annons, kan du navigera till sektionen "Annonsresultatet" och till artikeln, "
kan inte se min annons
". Här kan du se svar och instruktioner som kan hjälpa dig med i stort sett varje tänkbar fråga, oavsett om det handlar om textannonser eller bildannonser, sökord eller inrktining. Därutöver kan du alltid hitta tillbaka till dit du kom ifrån genom att följa menyn överst på sida.
Som du kan se från exempelkontot oven, kan du också få besked som direkt relaterar till ditt specifika konto. Det kräver att du är inloggad i kontot när du är i hjälpcentret. I det här exemplet visar det sig att annonserna inte visas för att betalningsupplysningarna inte har uppdaterats.
Jag hoppas att du finner hälpcentret användbart och som en snabb resurs som är tillgänglig 24 timmar om dygnet.
Skrivet av Mikael & Anna - Inside AdWords-teamet
Betatestning av fliken Möjligheter: Tillgänglig för fler annonsörer
onsdag 21 oktober 2009
I juli presenterade vi den amerikanska betatestningen av fliken Möjligheter, ett nytt avsnitt i AdWords-kontot där du får hjälp med att öka den kostnadseffektiva trafiken till dina sökkampanjer.
Nyligen har vi utökat betatestningen till ännu fler konton globalt. Från och med de närmaste dagarna kommer betatestningen av fliken Möjligheter att omfatta alla länder.
När vi nu ökar omfattningen av betatestningen vill vi passa på att besvara ett antal frågor som vi har fått under den första testningsfasen:
När ska jag använda fliken Möjligheter?
Fliken Möjligheter är ett slags startsida för kontooptimering. Du kan använda fliken för att snabbt få överblick över Googles anpassade sökordsförslag och budgetförslag till dina kampanjer och annonsgrupper och sedan jämföra effekterna innan du inför ändringarna. Fliken Möjligheter är dessutom utmärkt om du vill öka antalet sökord för en viss produkt eller vill att dina annonser ska visas oftare för befintliga sökord.
Eftersom vi regelbundet uppdaterar vår lista med förslag kan det vara klokt att besöka fliken Möjligheter med någon veckas mellanrum och se om sökordsförslagen eller budgetförslagen har ändrats.
Vart har AdWords-verktygen försvunnit?
Vi har inte tagit bort några befintliga AdWords-verktyg i samband med betatestningen av fliken Möjligheter. Vi har bara flyttat verktygen i kontot. Om du deltar i betatestningen av fliken Möjligheter visas inte längre fliken Verktyg. Du kommer åt
AdWords-verktygen
genom att klicka på fliken Möjligheter och rulla ned på menyn längs sidan. Du hittar ett antal av AdWords-verktygen under listan med förslag ordnade efter kampanj.
Klicka på länken Fler verktyg... längst ned i listan om du vill se alla tillgängliga verktyg.
Vilka optimeringsverktyg kommer att finnas i framtiden?
Den första betatestningen av fliken Möjligheter innehåller bara ett fåtal av de optimeringsverktyg som vi hoppas kunna erbjuda i framtiden. Under de närmaste månaderna kommer vi att göra om fliken ytterligare så att du får större kunskap om sökmarknadsföring i allmänhet och får mer information som hjälper dig att utvärdera effekten av nya åtgärder.
Med tiden hoppas vi att avsnittet Möjligheter i ditt konto ska bli en samlingsplats dit du kan vända dig när du vill få nya förslag på hur du kan öka annonstäckningen för relevanta söktermer, få fler klick i dina mest lönsamma kampanjer eller helt enkelt förbättra avkastningen på din investering.
Vi planerar att under kommande veckor utöka betatestningen av fliken Möjligheter till alla globala annonsörer och kommer löpande att förbättra innehållet på fliken.
Skrivet av Anna - Inside AdWords-teamet
Planera för er julannonsering i tid!
onsdag 21 oktober 2009
Det kan tyckas att julen är långt borta, men medan du fortfarande drömmer dig tillbaka till sommaren planerar andra redan för julrushen! Vad kan du då göra för att få ut så mycket som möjligt av julförsäljningen? Här är några tips som kan få dig och din AdWords-annonsering på allra bästa julhumör.
Skapa nya annonsgrupper som marknadsför produkter inför julen.
Identifiera populära sökningar som ger omvandlingar till din butik och lägg till dem i din sökordlista.
Med hjälp av verktygen
sökordsverktyget
och
Trender
kan du identifiera dessa sökord och enkelt lägga till dem i ditt AdWords-konto och din julannonsering. Undvik även att annonsen visas för ovidkommande sökningar genom att lägga till
negativa sökord
.
Anpassa annonstexterna till julhelgen genom att lägga till julsökord
.
Kör innehållskampanjer i god tid före jul för att fånga kundernas uppmärksamhet.
Utnyttja visningsannonsmallarna som har utformats speciellt för julen.
Du finner dessa i ditt konto när du skapar en ny visningsannons.
Vi rekommenderar även att du regelbundet kör fyra följande rapporter fram till jul
.
Placering/sökordsresultat
: Förstå vilka sökord som leder till omvandlingar.
Kampanjresultatet
: Rapporten ger dig möjlighet att se vilken kampanj som är lönsammast.
Sökfrågerapport
: Hitta och lägg till nya sökord och negativa sökord genom att se vilka sökningar som leder till klick på din annons.
Placeringsresultat:
Om annonserna är innehållsinriktade undersöker du var de visas och vad som fungerar bäst med hjälp av den här rapporten
.
Är du osäker på vad du ska göra och när du ska göra det? Här följer ett förslag på en praktiskt tidsplan.
Oktober:
Gör julsökorden och julannonserna klara för sökkampanjerna.
Kontrollera att alla dina produkter omfattas för att få maximal trafik.
Lägg till uppmaningsfraser och marknadsföringsfraser (rabatt, prisvärt, gratis produkter/transport o.s.v.).
När du är klar med förberedelserna är det dags att aktivera julsökkampanjerna eftersom kunderna nu övergår från att söka efter julsaker till att faktiskt köpa.
Början av november:
Planera i förväg och anslå en tillräcklig budget för att kunna fånga in den ökande trafiken.
Var också beredd på att öka de högsta CPC-buden vid högre auktionsintensitet.
Mitten av december:
När julen närmar sig kan det vara bra om dina annonstexter berättar om sista beställningsdag före jul, garantier (t.ex. gratis leverans eller leverans nästa dag) och eventuella rabatter.
Jul och mellandagarna:
Kör kampanjerna över jul eftersom annandag jul har många sökningar. Det är nu du kan inrikta dig på mellandagsrean.
Januari:
Var beredd på att utnyttja rusningstrafiken som inträffar på grund av rean i januari.
Skrivet av Anna - Inside AdWords-teamet
Kolla de nya filmerna om AdWords på vår svenska YouTube kanal!
torsdag 15 oktober 2009
På den
officiella Svenska YouTube kanalen
hittar du filmer med svar på hur du använder ditt AdWords-konto på bästa sätt och hur du får ut det mesta av din annonsering. Här delar vi med oss av våra bästa tips för bland annat Kontonavigering, Optimering, Analytics-spårning samt information om våra olika Nätverk.
Ni kan gärna använda denna kanal för att lätt få en förståelse för våra produkter, genom att titta på filmer som:
Tips om hur du når framgång med din AdWords-annonsering
- där du får enkla visuella tips om hur du snabbt kan förbättra dina annonseringsresultat.
Bättre annonstexter & Bättre resultat
- där vi tipsar vi om våra bästa metoder för att formulera en framgångsrik annonstext. Du får förslag som du själv kan testa när du skriver dina annonstexter och som hjälper dig att utskilja dig från dina konkurrenter och locka ännu mer relevant trafik till din webbplats.
...eller använd kanalen för att hitta snabba lösningar på hur du gör ändringar i ditt AdWords-konto, genom att titta på filmer som:
Hur löser jag in min kampanjkod?
- där vi visar hur du snabbt och enkelt löser in din kampanjkod, direkt i ditt AdWords-konto.
AdWords Editor
- där vi visar hur du enkelt kan redigera dina kampanjer på flera nivåer med "AdWords Editor", ett gratis program för kontohantering, vilket kan användas både online & offline.
Vi hoppas att ni tittar på våra filmer och prenumererar på vår YouTube kanal, där ni hittar visuella instruktioner för lösningar på era AdWords-frågor!
Skrivet av Karin - Inside AdWords-teamet
Besök vårt AdWords Hjälpforum idag!
tisdag 13 oktober 2009
Google AdWords har ett
forum för annonsörer
där ni kan skriva frågor, dela med er av er kunskap och diskutera med andra annonsörer om AdWords.
Vi vill gärna uppmana er att använda detta forum då det ger er möjlighet att tillsammans med andra annonsörer dela med er av bästa praxis och utbilda er själva och andra under vägledning av en Google AdWords-representat. I dagsläget finner ni svar på många av de vanligaste frågorna från våra annonsörer i forumet, bland annat hur man kan
registrera en kampanjkod
och varför det ibland finns en
skillnad mellan statistiken mellan AdWords och Analytics
.
Vi uppmanar alla våra läsare att gå med i forumet idag! Ett litet tips: Skriv inte personliga uppgifter eller konto-specifik information då forumet är öppna för alla. Om du önskar specifik hjälp med ditt konto är det fortfarande bäst att direkt kontakta Google AdWords-support.
Vi hoppas att ni utnyttjar möjligheterna med vårt
hjälpforum
.
Skrivet av Espen & Anna - Inside AdWords-teamet
Omvandla klick till intäkter – en gratis handledning från Google
tisdag 6 oktober 2009
Vi vill låta dig ta del av den här handledningen eftersom vi tror att det är en bra resurs för alla som arbetar med onlinemarknadsföring och AdWords. Omvandla klick till intäkter är en detaljerad handledning för fem Google-produkter som kan hjälpa dig att öka din lönsamhet online: Google Trender, omvandlingsspårning, Google Analytics och webbplatsoptimeraren.
Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren användare på en eller alla dessa produkter, hittar du tips och effektiva metoder som hjälper dig att spåra ditt onlineresultat och införa konkurrenskraftiga förbättringar på din webbplats. Utrusta dig med verktyg och kunskaper så att du kan identifiera områden du kan förbättra på din webbplats och se var du kan göra mest för att påverka lönsamheten.
Hämta ditt exemplar av handledningen nu
och öka antalet omvandlingar för ditt företag, oavsett hur det ekonomiska läget ser ut.
Tyckte du om handledningen? Vi vill gärna höra vad du tycker. Lämna din kommentar!
Skrivet av Anna - Inside AdWords-teamet
Behöver du en repetition av grunderna i AdWords?
måndag 5 oktober 2009
I
AdWords nybörjarguide
hittar du all den information du behöver om du är ny på annonsering med AdWords!
Här finns all information du behöver för att se till att ditt konto är registrerat på rätt sätt. I nybörjarguiden får du tips om grunderna i hur du annonserar med AdWords.
– Lär dig hur du styr dina annonseringskostnader
– Lär dig hur en bra annons ser ut. Se även vår
video om annonstexter
.
– Lär dig att välja de bästa sökorden för din verksamhet
– Lär dig att kontrollera hur framgångsrik du är
Ta dig en titt på guiden redan i dag så att du inte har missat något av det grundläggande!
Skrivet av Anna - Inside AdWords-teamet
Lansering av rapporter om visningsbaserade omvandlingar i Googles innehållsnätverk
torsdag 1 oktober 2009
Tidigare i år
nämnde vi våra planer
(engelskt blogginlägg) på att förbättra mätning av omvandlingar för visningsannonskampanjer i Googles innehållsnätverk. Idag lanserar vi en ny funktion, Rapporter om
visningsbaserade omvandlingar
i Googles innehållsnätverk, för att hjälpa dig att mäta värdet av visningsannonskampanjer på ett bättre sätt.
Visningsannonser är ett effektivt sätt att öka kundernas medvetenhet om ett varumärke och få dem att fundera på att köpa en produkt. Med rapporter om visningsbaserade omvandlingar går det bättre att mäta genomslagskraften hos en visningsannonskampanj i de fall då annonsen visas men inte omedelbart erhåller ett klick. Rapporter om visningsbaserade omvandlingar innehåller noga sagt det antal omvandlingar som har skett inom 30 dagar efter det att visningsannonsen visades utan att erhålla något annonsklick.
Med rapporter om visningsbaserade omvandlingar är det mycket enklare att jämföra resultatet från en kampanj i Googles innehållsnätverk med resultatet från andra visningsannonskampanjer. Den här funktionen kan även vara till hjälp för att ta reda på de bästa sätten och platserna att annonsera på, hur visningsannonskampanjerna kan optimeras mest effektivt och i sista hand hur marknadsföringsbudgeten kan användas mest ändamålsenligt.
Här följer ett exempel på hur rapporter om visningsbaserade omvandlingar fungerar
Låt säga att du säljer djurfoder på nätet och att du mäter omvandlingarför användare som registrerar sig för att ta mot nyhetsbrev från webbplatsen och tacksidan som visas efter ett köp. Om en användare ser men inte klickar på din visningsannons, besöker webbplatsen inom 30 dagar och då registrerar sig som mottagare av nyhetsbrevet samt köper ett par dussin burkar ekologisk kattmat, så rapporteras två visningsbaserade omvandlingar på fliken Kampanjer i AdWords.
Från och med idag kan du alltså aktivera den valfria rapportkolumnen Visningsbaserade omvandlingar på fliken Kampanjer i AdWords. Om rapporter om visningsbaserade omvandlingar ska fungera för dina kampanjer måste du ha installerat
AdWords-omvandlingsspårning
.
Läs mer om rapporter om visningsbaserade omvandlingar i Googles innehållsnätverk på
Hjälpcentret
. Vi hoppas att den här funktionen ger dig bättre information om dina kampanjer och att du får ut så mycket som möjligt av dina visningsannonskampanjer.
Skrivet av Anna - Inside AdWords-teamet
Etiketter
+1
ACE
Ad Sitelinks
adresstillägg
AdSense
Adwords
AdWords Chat
AdWords Editor
AdWords experiment
AdWords Help
AdWords hjälpcenter
Adwords Kampanjexperiment
adwords konverteringar
adwords mobil
AdWords målgruppsinsikter
adwords next
AdWords Policy
AdWords Sverige
adwords uppdateringar
Android
Annonser
Annonsering
Annonseringsmål
Annonseringsvillkor
annonsformat
annonsgalleri
Annonsplatslänkar
Annonsrankning
Annonstext
annonstillägg
Annonsväxling
annonsörer
anpassad HTML
anpassade målgrupper
Anpassade parametrar
Användarvillkor
appar
appkampanjer
Apps
automatisk budgivning
automatiska budstrategier
Automatiska regler
Beskrivningstillägg
Bildannonser
Bloggserie för nybörjare
Bokstäver
Budget
Budgivning
budsimulatorn
budstrategistatusarna
bulkförändringar
bumper annonser
bumperannonser
bättre budbeslut
börjare
Chat
contact AdWords
contact google
conversion optimizer
CPA
CTR
customer match
Data-avvikelse
demoannonser
Demografisk inriktning
Diagnostik
Display-nätverket
Displayannonser
DoubleClick Ad Planner
DSA
dublin
Dynamisk remarketing
dynamiska remarketingannonser
Dynamiska sökannonser
e-handel
Fakturering
Filter
filter för produktgrupper
Flash-annonser
flygplatser
flygplatsinriktning
flygplatsresenärer
Flödesspecifikationen
Frakt
frekvenstak
förbättrade kampanjer
förvaltarkonton
GDN
Geografisk inriktning
Gmail-annonser
godkända produkter
Google
Google +
Google Adwords
Google Analytics
Google Analytics Premium
Google Displaynätverk
Google Grants
google kalkylark
Google Merchant Center
Google My Business
Google Partners
Google Places
Google play
Google Play Butik
google premier partner
Google Shopping
Google sök
Google-annonser
Google+
Googles Display-nätverk
Hangouts
Hem
import for salesforce
informationstext
Innehållsnätverket
Inriktning
insikter
Inställningar och Avancerade funktioner
interaktiva annonser
Intressekategorier
jobs
jul
Jul och Nyår
juridiska krav
Kampanjer
kampanjer med CPM
Kampanjexperiment
kampanjnätverk
kampanjresultatet
kampanjutkast
kartor
klickandel
kontaktpunkter
Kontostruktur
kontroll
konverterade klick
konvertering
konverteringar
Konverteringsbudstatistik
konverteringsspårning
konverteringsspårning för android
konvertingsspårning
Kundmatchning
Kundmatchning för Shopping
Kvalitetsresultat
Kvalitetsresultat och Annonsposition
köpavsikt
lagerstatus
live event
lokal annonsering
lokalt
läkemedel
marknadsförare
mass förändringar
matcha platser
Matchning
MCC
Meddelanden
mellansidesannonser
Merchant Center
Microögonblick
Microögonblick denna vecka
Mitt kundcenter
mobil
mobil ux
mobil värld
mobilannonser
Mobilannonsering
mobilappar
mobilbudsjustering
mobilbudsjusteringarna
mobiloptimerad
mobiloptimerade
mobilsida
mobilsidor
mobilvänlig
mobilvänlighetstest
mSite
My client center
målkanaler
målomvandlingar
mät ditt resultat
ny funktion
Nybörjare
Nyheter
Ommarknadsföring
Omvandlingsspårning
onlineprodukter
optimerar bud
Optimering
Organiskt sökresultat
Pekdatorer
Pekskärm
PLA
Placeringar
Placeringsverktyget
platslänkar
platslänkstillägg
Positionsinställning
Produktannonser
produkter
produktgrupper
Produktkoder
produktstatus
Rapporter
Rapporter och Analytics
Rapportering
Rapportering och analys
Rapportering och omvandlingsspårning
rapporterna för automatisk budgivning
redigera i adwords
Relaterade produkter
Remarketing
remarketingstrategi
remarketingtaggar
resultat
resultatanalys
resultatdata
Rubriker
räckvidd
salesforce
Samtal
samtalskonverteringar
samtalstillägg
Shopping
skärmar
Språkinriktning
Stora förändringar i Adwords
Storhelg
större kartor
Support
synlighet
Säkerhet
Säsongsbetonat
SÖK 2.0
Sökannonser
Sökannonser på Google Play
Sökord
sökordsplaneraren
target airport
tester
think with google
tillkännagivanden
Tips
transaktioner
tredjepartslösning
trueview
trueview annonser
Typer
Universella appkampanjer
Uppdatering
Uppdateringar
Uppgraderade URLer
uppskattade konverteringar
URL
valuetrack
Varför visas inte min annons?
vCPM
Veckans mobiltips
Veckans Policy
Veckans Roliga
Veckans Videotips
Verktyg
Verktyg för förhandsgranskning av annonser
Vidarekoppling
Video
Videoannonser
videoformat
visningsadress
visningsandelar
visningsannonser
visninsannonsverktyg
Webbansvariga
Webbplatser
webbplatsinformation
webbplatslänkar
webbseminarier
working for google
YouTube
YouTube Annonsering
Arkiv
2018
feb.
2017
nov.
sep.
juni
2016
dec.
nov.
okt.
sep.
aug.
juli
juni
maj
apr.
mars
feb.
jan.
2015
dec.
nov.
okt.
sep.
aug.
juli
juni
maj
apr.
mars
feb.
2014
dec.
nov.
okt.
sep.
aug.
juli
juni
maj
apr.
mars
2013
nov.
okt.
sep.
aug.
juli
juni
maj
mars
feb.
2012
nov.
okt.
juli
juni
apr.
mars
feb.
jan.
2011
dec.
nov.
okt.
sep.
aug.
juli
juni
maj
apr.
mars
feb.
jan.
2010
dec.
nov.
okt.
sep.
aug.
juli
juni
maj
apr.
mars
feb.
jan.
2009
dec.
nov.
okt.
sep.
aug.
juli
juni
maj
apr.
mars
feb.
jan.
2008
dec.
nov.
Feed