Har du funderat över om du kan få ut mer av dina kampanjer i innehållsnätverket? Genom det här inlägget vill vi ge dig en mall som du kan använda för att strukturera dina innehållskampanjer. Mallen ger tips på hur du kan maximera avkastningen på din investering som du får från annonsering på innehållsnätverket. Kampanjen är pausad och kommer inte att dra på sig några kostnader för ditt konto. Vi rekommenderar även att du inte aktiverar kampanjen utan att du istället använder den som grund till att bygga dina egna innehållskampanjer utifrån dina produkter eller tjänster.

Du kan ladda upp exempelkampanjen genom att följa anvisningarna här:

1. Ladda ner CSV-exempelkampanjen här.

2. Importera CSV-filen till ditt AdWords-konto genom AdWords Editor (kostnadsfri programvara från Google). Om du inte har installerat AdWords Editor ännu, kan du ladda ner det här. För mer information om AdWords Editor rekommenderar vi att du tar en titt på instruktionsvideon för Editor här.

När du har öppnat ditt konto i AdWords Editor:

A. Välj Arkiv » Importera CSV...
B. Välj filen du nyss laddade ner (content_template_sv.csv)
C. Klicka på "Open" och sedan "Importera".
D. Klicka på "Behåll föreslagna ändringar" som du ser högst upp på skärmen.
E. Du bör nu se kampanjen "Innehållsnätverket Egypt Swedish" i Editor. Genom att klicka på kampanjen kan du välja "Lägg upp markerade kampanjer" och du kommer att få exempelkampanjen till ditt AdWords-konto.

Tänk på att funktionen "importera CSV" enbart är tillgängligt i version 7.5.1 eller senare.

3. Exempelkampanjen är pausad och CPC är inställt på 0.01 SEK. För att få ut mesta möjliga från mallen rekommenderar vi att du tittar på följande video.
Vi vill veta vad du tycker om mallen. Om du har några kommentarer eller frågor tveka inte att kommentera det här inlägget.