Förra månaden lanserade vi sidor på Google+, som är ett nytt sätt att skapa en offentlig identitet på Google+. Vi har tagit hänsyn till era kommentarer och från och med i dag lanserar vi fler nya verktyg och kontroll funktioner som gör det enklare för er att hantera sidorna.

Flera administratörer och överföring av äganderätt
Många av er har påpekat att ni vill att flera personer ska kunna hantera era sidor med sina egna användaruppgifter. Från och med i dag är det möjligt att lägga till upp till 50 sidansvariga i den nya sidinställningars panelen. De ansvariga kan skriva inlägg, svara på kommentarer, lägga till foton, ändra profilinformationen och till och med lägga till och ta bort andra ansvariga.

Dessutom har vi lagt till en funktion för att byta ägare till sidan. Äganderätten kan bara överföras till en befintlig ansvarig. Klicka på länken Överför äganderätt i Sidinställningarna och ange vilken ansvarig som ska överta äganderätten.

Meddelandeinställningar
En annan ny funktion är att du som sidägare kan få meddelanden om åtgärder på sidan. I och med den här ändringen kan du anpassa meddelandena för din företagssida separat från din personliga profil och välja den detaljnivå som passar bäst för dig. Med de nya inställningarna kan du ändra e-postadressen dit meddelandena om sidan ska skickas, ange vad du vill bli informerad om och ändra hur du vill bli informerad.

Ändra inställningarna genom att klicka på länken Sidinställningar och leta rätt på avsnittet med visningsinställningar. Där kan du ange vilka åtgärder du vill bli informerad om. Du kan också ange att meddelandena ska skickas till en annan e-postadress än din personliga. Om ditt konto har flera kontoansvariga kanske du vill ange en gemensam adress som alla har åtkomst till.

Sammanräknade+1:or och cirklar
Dessutom ändrar vi hur antalet +1:or visas på din sida i Google+. Från och med i dag anger det fetstilta talet på sidan både dina +1:or i Google+ och på hela Internet och hur många som har lagt till dig i en cirkel. Ändringen påverkar inte beräkningen av antalet +1:or eller hur de visas i annonser och sökresultat. Det kombinerade antalet visas bara på din sida i Google+ och i ditt märke i Google+ på din webbplats.

Vi tror att den här enkla förändringen gör det tydligare vilka olika metoder andra har använt för att rekommendera och följa ditt företag med Google.  

Läs mer om de nya funktionerna i Google+Hjälpcenter.  Vi arbetar med ytterligare andra sätt att förbättra upplevelsen i Google+ för ditt företag. Fortsätt därför gärna att skicka kommentarer till oss och håll ögonen 
öppna under 2012!