Välkomna till vårt nordiska nyhetsbrev. Denna vecka återkommer vi med några användbara resurser, vilka finns tillgängliga att utnyttja för att få ut det mesta av den digitala världen. Utöver detta, har vi i det Nordiska teamet spelat in två utbildningsvideor och det är med glädje vi i detta brev delar med oss av dem.

Vi hoppas att ni gillat våra senaste uppdateringar. Under sommaren kommer vi publisera Nordiskt material en gång per månad istället för varannan vecka. Tack för att ni följer och läser vår blog. Ha en trevlig läsning!

Användarguide med tips på hur ni utvecklar er mobila app

I vårt senaste nyhetsbrev berättade vi om vår guide med tips för hur ni kan bygga en hemsida vilket engagerar era besökare. Att ha en mobiloptimerad hemsida är en viktig startposition och extremt viktigt för er synlighet, men för många av er kanske de är ännu viktigare att utveckla en app som kan komplettera er mobila hemsida med smidigare och mer intuitiva funktioner.

Med detta syfte i åtanke har vi skapat en liknande guide med tips och trix för utveckling av mobila appar. Främsta syftet är att driva engagemang och konverteringar, så att ni får fler användare och att de spenderar lång tid i appen. Detta kommer i slutändan med största sannolikhet att leda till ökade intäkter, om så direkt eller indirekt. Kolla in denna guide och gör er redo att optimera er app till max.

Google Performance Summit 2016

Några dagar efter Google I/O 2016, sänder vi live ett tal om Google AdWords och Analytics på de globala respektive bloggarna - AdWords och Analytics. Denna video är till för alla som är intresserade av att hålla sig uppdaterad om vad som händer inom digital marknadsföring Registrera dig genom detta formulär.

Nya utbildningsvideor

Vi har spelar in nya utbildningsvideor runt Kundmatchning och Remarkerting för Sökannonser. Videorna introducerar er till dessa AdWords funktioner, visar generella användningsområden och allra viktigast guidar er hur man implementerar funktionerna på era kampanjer. Kolla på videorna direkt på vår Nordiska YouTube-kanal, självklart pratar alla svenska. Ni finner videorna genom dessa länkar: Kundmatchning och Remarketing för Sökannonser.

Skrivet av Antti Kauttonen, Google AdWords
Översatt av Marcus Holgersson, Google AdWords