Vi är tillbaka! Ny vecka och ny uppdateringar. Hoppas ni gillar vårt nyhetsbrev och kommentera gärna om ni har frågor eller synpunkter.

Veckans Policy

Veckans policy behandlar såklart TrueView då vi är extremt glada att välkomna videokampanjerna in i det “vanliga interfacet” för AdWords. Viktigt att tänka på gällande denna policy, är att allt material ska vara “barnvänligt”, annars kan vi inte visa det. Läs mer om detta och allt annat rörande denna policy här.
Veckans videotips

Swedish Hangout on Air: Conversion tracking 2.0

Patrik kommer i denna Hangout att berätta mer om Konverteringsspårning. Han visar oss hur och varför man ska skapa mål att följa upp spårningen av dessa. Vi kommer gå igenom och visa att allt kan spåras och hur enkelt det är. Ni kan ställer era frågor redan nu, eller live på fredag.

Allt ni behöver göra är att anmäla er här.

Veckans Roliga

På Google tror vi på vikten av att “bygga broar”, både på ett personligt men också professionellt plan. Denna bild visar en av våra broar vid kontoret i Dublin, vilken sammanlänkar alla våra olika team och gör det till ett öppet och vibrant kontor.På samma sätt vet vi hur viktigt det är att synas på Google i jakten på nya kunder. Google My Business ger dig direktkontakt med kunderna, oavsett om de letar efter dig på Google Sök, Maps eller Google+. För det personliga planet, rekommenderar vi att ni skapar en Google+ profile.