Det viktigaste för alla företag är kunderna. Företagen växer tack vare kunderna, och deras intresse för dina produkter och tjänster är det som gör företagandet så givande. För många företagare är kunderna mer än bara kunder – de är stamkunder, ambassadörer och vänner.  
Varje dag får nya företag kontakt med sina kunder online.  Vi har fått höra från våra användare att det kan vara både svårt och tidskrävande att hitta dessa lojala kunder. Det tycker inte vi att det ska vara. Därför har vi glädjen att presentera Google My Business, som gör att du enkelt och utan kostnad kan komma i kontakt med nya kunder. 


Google My Business samlar alla verktyg som Google har skapat för ditt företag på ett enda ställe:
  • Uppdatera dina företagsuppgifter på Sök, Maps och Google+ från ett enda ställe, för att dina kunder enkelt ska kunna kontakta dig.
  • Lägg till bilder på ditt företag och erbjud en virtuell rundtur i dina lokaler, så att kunderna ser vad det är som gör ditt företag unikt.
  • Få direktkontakt med följare och kunder genom att dela nyheter, event och andra viktiga uppdateringar från din sida på Google+.
  • Håll koll på recensioner från hela webben och svara på Google-recensioner.
  • Förstå hur kunderna hittar och interagerar med ditt företag med hjälp av kundinsikter
  • Hantera företagets information även när du är på språng med Google My Business-appen för Android och iOS (kommer snart)


Samtidigt som nya företag börjar använda Google My Business håller vi också på att uppgradera befintliga användare av Places for Business och Google+ till Google My Business.Företag som brinner för allt från handgjorda hattar och skaldjursrätter till de bästa lokala ölsorterna, hittar sina kunder med hjälp av Google.

Om du vill läsa mer om hur du kan nå dina kunder, besök google.se/mybusiness.
Dan Pritchett & Dennis Troper
Postad av Marcus Holgersson - Google AdWords