Från och med idag kan du hämta den senaste versionen av AdWords Editor, som nu stöder uppgraderade webbplatslänkar för förbättrade kampanjer. Med version 10.2 kan du:

● Använda den nya fliken Webbplatslänkar (uppgraderade) för att visa och hantera webbplatser och inställningar som bl.a. innehåller vilka enheter man kan rikta in sig på.
● Lägga till, redigera och ta bort webbplatslänkar på kampanj- eller annonsgruppnivå.
● Kopiera och klistra in uppgraderade webbplatslänkar mellan kampanjer eller annonsgrupper
● Inkludera uppgraderade webbplatslänkar vid import och export.

• Läs mer om hur du hanterar uppgraderade webbplatslänkar i AdWords Editor och vad som är nytt i Viktig information om version 10.2. 

• Obs! Det är inte längre möjligt att skapa den äldre typen av (ej förbättrade) kampanjer i AdWords Editor. Läs mer om förbättrade kampanjer.

 • Nästa gång du startar AdWords Editor ombeds du att uppgradera till den nya versionen. Om du vill läsa mer om uppgradering, bland annat hur du behåller ändringar och kommentarer som inte har lagts upp när du uppgraderar, kan du läsa de här anvisningarna. Du kan även hämta den nya versionen från AdWords Editor Hjälpcenter. 

 • Obs! Äldre versioner av AdWords Editor fortsätter att fungera under fyra månader så att du hinner göra uppgraderingen. För att se till att AdWords Editor fungerar utan avbrott måste du uppgradera senast 13 december 2013.

Postat av Filip Syta - Google AdWords Teamet