I november förra året utökade vi Instant-funktionen på Google.com med Snabbförhandsgranskning. Med Snabbförhandsgranskning får du en grafisk översikt över sökresultatet och kan tydligt se de mest relevanta avsnitten. Det går lika snabbt och enkelt att hitta rätt sida som att bläddra i en tidning.

Med Snabbförhandsgranskning av annonser får du samma fördelar för annonser. Från och med i dag visas ikonen Snabbförhandsgranskning bredvid alla annonser på Google.com så att användarna kan förhandsgranska annonsernas målsidor. Med Snabbförhandsgranskning kan dina kunder snabbt förhandsgranska en sida och se om innehållet överensstämmer med det de letar efter.

Eftersom potentiella kunder kan förhandsgranska din webbplats innan de besöker den kan du få ännu mer högkvalificerad trafik. Dessutom är klicken på Snabbförhandsgranskning helt kostnadsfria. Du debiteras bara om en användare klickar sig fram till din målsida.

Snabbförhandsgranskning av annonser lanseras för amerikanska användare i dag och kommer att göras tillgängligt internationellt under de närmaste veckorna. Läs mer i vårt Hjälpcenter.