För att kunna erbjuda den bästa online-marknadsföringserfarenheten vill vi försäkra oss om att du förstår hur varje krona du spendar i AdWords presterar.

Idag meddelar vi därför att vi har några uppkommande ändringar i sättet våra tredjeparts-samarbetspartners delar rapporter och information om AdWords till sina kunder. Om du arbetar med ett annat företag för att hantera dina Adwords-kampanjer, ska du ha möjlighet att finna ut hur mycket av din annonseringsbudget (kostnad) som spenderades på AdWords, hur många gånger din annons visades (visningar) och hur många gånger en användare klickade på dina annonser (klick). Vi kommer därmed att inkludera de här ändringarna i våra användarvillkor med en start i Februari 2011.

Nästan alla våra tredjeparts-samarbetspartners ger redan sina annonsörer den här grundläggande informationen, men för dem som behöver genomföra ändringar i sina system erbjuder vi 6 månader för detta, vilket är tillräckligt med tid att förbereda inför dessa nya kriterier.

Vi kommer att arbeta med våra tredjeparts-samarbetspartners och dela med oss av mer detaljer i de nästkommande månaderna.

För att lära dig mer om dessa ändringarna kan du besöka AdWords hjälpcenter (enbart tillgängligt på engelska i dagsläget).