Visst är AdWords ett självbetjäningsprogram, men som annonsör förstår vi att det kan vara ganska besvärligt att hitta rätt information i rätt tid.

Det är anledningen till att AdWords har ett flertal supportkanaler som du kan utnyttja när du vill ha hjälp med olika typer av frågor. Tyvärr känner alla annonsörer inte till de kanaler som finns. Därför tänkte vi nu presentera var du kan hitta olika slags information.

AdWords Hjälpcenter

På AdWords officiella hjälpcenter hittar du tips och vägledning om hur du använder AdWords och även svar på vanliga frågor. Informationen i AdWords Hjälpcenter är uppdelad på följande vis:
Du kan också söka efter relevant information genom att använda sökrutan.

AdWords Utbildningscenter

I utbildningscenter hittar du AdWords-information, t.ex. lektioner för nybörjare, experter och Google AdWords Fundamental-testet. Oavsett om du just har börjat förstå dig på AdWords och vill ha bättre resultat eller försöker skaffa dig bättre kunskaper om AdWords, så hittar du lektioner här som hjälper dig att lära dig mer i din egen takt.

AdWords-bloggen & YouTube kanalen

Sist men inte minst får alla våra annonsörer nyheter, information och tips om AdWords i AdWords-bloggen. Dessutom hittar du flera hjälpvideor om AdWords på den svenska YouTube-kanalen.

Jantien &