Version 7.0 av AdWords Editor för Windows och Mac finns nu tillgängligt för nedladdning. Med AdWords Editor kan du ladda ned kopior av alla dina AdWords-kampanjer och bearbeta dem effektivt, direkt på din din dator även när du inte är online. AdWords Editor är både ett bra alternativ för att komma igång med en helt ny kampanj, exempelvis för 2009, och ett kraftfullt verktyg för att snabbt göra enkla eller mer omfattande ändringar i dina befintliga kampanjer.

Den nya versionen innehåller uppgifter om uppskattade förstasidesbud, sökordens kvalitetsresultat samt flera uppdateringar av existerande verktyg i AdWords Editor. Läs mer om dessa och andra nya funktioner i versionsanteckningarna.

Om du inte redan använder AdWords Editor kan du gå in på vår hemsida och klicka på "Hämta AdWords Editor" för att komma igång. Om du redan använt AdWords Editor kommer du få en påminnelse om att uppgradera till version 7.0 nästa gång du kör programmet.

Viktigt: Befintliga AdWords Editor-användare måste importera sitt AdWords-konto på nytt efter uppgradering till version 7.0. Om du vill spara dina kommentarer och ändringar som du ännu inte laddat upp när du uppgraderar, måste du även ange det under den automatiska uppgraderingsvägledningen när du får detta val. När du sedan installerar den nya versionen kan du importera din backup med kommentarer och ändringar som inte laddats upp i AdWords-kontot. Du kan givetvis även vänta med att uppgradera till version 7.0 när du startar programmet nästa gång.

Om du vill veta mer om fördelarna med att använda AdWords Editor för hantering av annonskampanjer offline, hänvisar vi till vår FAQ. Instruktioner och tips finns även i vårt hjälpcenter.
  • Frågor eller kommentarer? Välkommen att diskutera AdWords Editor i vårt svenska AdWords Forum!
  • Intresserad av mer tips om hur du kan förbättra din annonsering för 2009? Fortsätt läsa våra kommande inlägg på Inside AdWords-bloggen!