Lättare att hålla koll på dina kampanjer

I dag lanserar vi AdWords-appen, ett enkelt sätt att visa och hantera annonsresultat för den som är på språng. Android-appen är tillgänglig globalt för befintliga AdWords-kunder.

Både stora och små företag använder smartphones i allt större utsträckning för att hantera allt från kundsupport till produktbeställningar och marknadsföring. Nu kan du använda din smartphone för att på ett enkelt sätt se till att dina AdWords-kampanjer fungerar som de ska – vart din affärsverksamhet än för dig.

Appen fungerar som ett komplement till datorversionen och du kan använda den till att
  • visa kampanjstatistik
  • uppdatera bud och budgetar
  • läsa meddelanden och aviseringar i realtid
  • agera utifrån konkreta förslag på hur du kan förbättra kampanjerna
  • ringa en Google-expert

                                     
Hämta AdWords-appen för Android

Tommy Sands, Senior Manager för betald sökning hos Philly Marketing Labs, berättar: ”När jag snabbt kan titta på mina AdWords-konton och vidta åtgärder med bara min mobil, kan jag hantera mina kampanjer bättre och mer effektivt. Det är skönt att veta att jag kan se den information jag behöver med bara några tryck, var jag än befinner mig.”

Granska (och gör ändringar) när du är på språng
När du öppnar appen hittar du en översikt över klick, kostnader och konverteringar. Om du vill veta mer kan du visa mätvärden efter annonsgrupp, veckodag och enhet.

Kampanjresultat kan ändras när som helst – nu kan du åtgärda ändringarna på ett ögonblick, även när du är långt borta från ditt skrivbord. Om du till exempel ser att budgeten håller på att ta slut för den kampanj som ger bäst resultat kan du justera budgeten så att du inte går miste om eventuella försäljningar. Du kan även pausa eller aktivera en kampanj om ett erbjudande är tidskänsligt.

Du får dessutom anpassade förslag som du kan börja använda med en gång. Om det till exempel dyker upp en möjlighet att få fler visningar genom att justera buden, talar vi om det så att du kan göra ändringen med en gång i appen.

                       

Hämta appen

AdWords-appen är nu tillgänglig för enheter som använder Android 4.0 eller senare. Hämta den i dag från Google Play Butik och sätt igång. Mer information finns i vårt Hjälpcenter. Vi ser fram emot att höra dina synpunkter när du börjar ta med dig AdWords på dina affärsäventyr.

Upplagt av Geoff Menegay, produktansvarig för AdWords
Postad av Marcus Holgersson, Google AdWords