Att driva ett framgångsrikt småföretag handlar om att hitta och ta kontakt med rätt kunder.
Företagsanvändare utnyttjar sina smartphones i allt högre grad och därför gör vi det nu ännu enklare genom vissa förbättringar av Google My Business-apparna för Android och iOS. Vi hoppas att detta gör det lättare att hitta rätt kunder, oavsett om de letar efter dig via datorn eller mobilen.

Ingenting kan lyfta dagen som en fin recension från en nöjd kund. Från och med i dag, kan företagare nu se recensioner från hela webben i Google My Business-apparna. Företagare har berättat för oss hur mycket kunderna uppskattar ett svar och därför gör vi det nu möjligt att svara på Google-recensioner i appen. Dessutom har vi lagt till realtidsaviseringar om du vill hålla ett öga på ditt rykte på nätet.
 
Undrar du hur kunderna använder sina smartphones för att komma i kontakt med din verksamhet? När andra hittar dig på Google kan du se när de ringer eller varifrån de vill ha en vägbeskrivning och förbereda dig för nästa anstormning.
De här ändringarna kommer att distribueras under de närmsta dagarna så kom tillbaka snart om du inte ser uppdateringen ännu. Mer information om mobilappen finns i hjälpcentret för Google My Business.

Publicerat av Abhishek Poddar, produktansvarig

Upplagt av Marcus Holgersson