Nu är vi inne på den sista sträckan. I slutet av augusti kommer de vanliga produktannonskampanjerna (PLA) att ersättas av Shopping kampanjer.De flesta av er har börjat uppgradera till Shoppingkampanjer, men om du är en av de få som ännu inte har gjort det än, introducerar vi ett nytt uppgraderingsverktyg som hjälper dig att uppgradera på några klick.
Detta verktyg skapar en Shoppingkampanj från din vanliga PLA-kampanj, med en kampanjstruktur och bud baserat på din vanliga PLA-kampanj och på tidigare resultat.
Om du inte har påbörjat din uppgradering uppmanar vi dig att prova detta verktyg som startpunkt för dina Shoppingkampanjer. Var noga med att kontrollera att dina kampanjbudgetar, inställningar och bud är anpassade till ditt företags behov.
Observera att inte alla kampanjer är kompatibla med detta uppgraderingsverktyg. Om du till exempel använder AdWords-etiketter eller -grupperingar i dina produktinriktningar eller sortimentfilter måste du uppdatera dataflödet med anpassade etiketter innan du använder uppgraderingsverktyget, såvida du inte nöjer dig med att använda ett annat attribut för att dela upp ditt sortiment i AdWords direkt.
Du får tillgång till uppgraderingsverktyget och kan kontrollera vilka av dina kampanjer som är behöriga på fliken Inställningar i dina befintliga produktannonskampanjer. Läs mer i AdWords hjälpcenter.
 
Vi finns till hands när du behöver hjälp.
Vi vill se till att du uppgraderar på rätt sätt, så att du kan ta lite ledigt sen. Delta i Lär med Google Hangout on Air den 12 augusti kl 10:00 PST för att gå igenom det nya uppgraderingsverktyget. Om du har några frågor kan du besöka AdWords Forum eller kontakta oss .

Upplagt av Eric Tholomé, chef för produkthantering, Google Shopping 

Postat av Marcus Holgersson