Vi har lagt till stöd för Mitt kundcenter, så nu kan du köra automatiska regler för flera kundkonton samtidigt och hantera många konton snabbare, lättare och mer effektivt. För att komma igång klickar du på rullgardinsmenyn "Automatiskt" på någon av flikarna Resultat och Budget:I den här artikeln i AdWords Hjälpcenter lär du dig hur du ställer in automatiska regler i Mitt kundcenter. Som du kanske märker är stegen mestadels desamma som för enskilda konton, den enda skillnaden är att vi har lagt till avsnitt för val av konto och valuta:
 Som alltid ska du komma ihåg att klicka på knappen Förhandsgranska resultat och kontrollera att du har ställt in regeln på rätt sätt. Förhandsgranska visar den tid du har valt att regeln ska användas i grupper i enlighet med dina kunders tidszoner, och gör det möjligt att se en skymt av de ändringar som regeln gör i det första kontot som du har valt.

I den här artikeln i AdWords Hjälpcenter hittar du exempel på vanliga typer av regler som andra annonsner har skapat. Läs mer om automatiska regler i Ad Innovations.

Upplagt av Andrew Truong, chef för produktmarknadsföring

Inside AdWords Sverige