Vi har i dag nöjet att presentera AdWords Editor 9.5! Den här versionen har stöd för Kampanjexperiment, adresstillägg och många andra funktioner som gör dig mer produktiv när du hanterar dina AdWords-kampanjer. Vi har framhävt de viktigaste ändringarna nedan och du kan se hela listan med uppdaterade funktioner i versionsinformationen för AdWords Editor version 9.5.

Nyheter i AdWords Editor version 9.5:

Kampanjexperiment
Du kan nu göra följande för att underhålla kampanjexperiment:

  • Använda och redigera en experimentstatus (till exempel "endast kontroll", "endast experiment", "kontroll och experiment") på annonsgrupp-, annons- eller sökordsnivå.
  • Använda och redigera Högsta CPC som standard, Högsta CPC för Display-nätverket eller generatorn för Högsta CPM-bud på annonsgruppnivå.
  • Använda och redigera generatorn för högsta CPC-bud på sökordsnivå.
  • Importera och exportera experimentstatus och budgeneratorer i både CSV- och XML-format.

Adresstillägg
Version 9.5 har stöd för nya och befintliga adresstillägg. Du kan skapa nya manuella adresstillägg för adresser, ändra befintliga platser och hämta/lägga upp adresstillägg i CSV- och XML-format.

Hämtning i bakgrunden
Om du arbetar på flera stora konton kan du nu hämta dem i bakgrunden samtidigt som du arbetar på ett annat konto som är öppet. Detta kan spara mycket tid eftersom du kan fortsätta att arbeta i stället för att vänta på att hämtningen ska bli klar.

Vi har även gjort flera användbara förbättringar, till exempel en förbättrad återställningsfunktion och ett mer effektivt arbetsflöde med Lägg till flera.

Du blir ombedd att uppgradera versionen nästa gång du loggar in på ditt AdWords Editor-konto. Du kan också hämta version 9.5 från webbplatsen AdWords Editor. När du har installerat den nya versionen av AdWords Editor måste du hämta dina konton igen. Om du vill spara kommentarer och ändringar som inte har lagts upp väljer du alternativet Säkerhetskopiera och uppdatera sedan i uppgraderingsmeddelandet. Spara den säkerhetskopierade filen på datorn. Hämta sedan ditt konto på nytt och importera den säkerhetskopierade filen till AdWords Editor. Några få användare måste eventuellt manuellt avinstallera den tidigare versionen av AdWords Editor.

Mer information finns i versionsinformationen och i AdWords Editor Hjälpcenter.