Är du en webbutvecklare? Digital marknadsföringsbyrå? Arbetar du med SEO eller SEM? Eller erbjuder du webbrelaterade tjänster till små eller medelstora företag? Då bör du fortsätta att läsa denna bloggpost...

På Google är vi fast beslutna att stärka den digitala ekonomin och ett sätt som vi kan göra detta är att hjälpa små och medelstora företag att lyckas online.

Vi inser att många små och medelstora företag förlitar sig på byråer och frilansare för att skapa och hantera sin online-närvaro, samt för att få hjälp med sin onlinemarknadsföring. Genom lanseringen av vårt nya partner- och utbildningsprogram Google Engage hoppas vi kunna göra jobbet lättare för dessa byråer och individer att arbeta med Google AdWords och andra produkter från Google.De företag och individer som väljer att delta i Google Engage kommer att få gratis tillgång till utbildningsmaterial som tagits fram exklusivt för Engage-medlemmar och annat stöd som hjälper dem att bli bättre konsulter inom onlinemarknadsföring.

Vi hoppas att Engage kommer att hjälpa företag som erbjuder webbtjänster att få nya kunder och skapa mervärde för sina befintliga kunder. Så om du arbetar med webbutveckling, är en byrå inom marknadsföring, SEO, SEM eller IT, eller erbjuder andra liknande webbtjänster kan du ansöka om medlemskap till Engage-programmet idag.

Se länken nedan för information om deltagande:
Google EngagePostad av: Christoffer Klemming - Product Marketing Manager, Google Sverige, och Kristin Sarstedt - Inside AdWords Teamet