Vi förstår att det kan vara väldigt utmanande att skapa ett nytt konto för första gången och samtidigt lära dig mer om AdWords, och därför har AdWords Online Klassrum skapat en ny onlinekurs; ‘Din första vecka med AdWords’, för att hjälpa dig att komma igång!

Denna korta videolektion, som du kan se på när du vill, tar upp de vanligaste frågorna och problemen som de flesta annonsörer stöter på under sin första eller andra vecka med AdWords. Mer specifikt kommer vi att ta upp:
  • Grunderna i hur du loggar in och vad som händer om du glömmer bort dina login-detaljer.
  • Hur du kan skapa och strulturera en lyckad kampanj i linje med dina annonseringsmål och din målpublik.
  • Hur du kan dela upp kampanjen i relevanta annonsgrupper, där varje annonsgrupp innehåller nya annonser och sökord.
  • Det bästa sättet för att testa om din annons syns och vad du kan göra för att få annonsen godkänd enligt våra annonseringspolicies och riktlinjer.
  • Hur du bör tolka den grundläggande statistiken och förbättra annonseringen med hjälp av detta för att nå önskat resultat.

Om du är ny med AdWords rekommenderar vi starkt att du tar några minuter för att titta igenom denna onlinelektion, bara för att försäkra dig om att du har allt rätt och riktigt från början. Om du redan har skapat din första kampanj så kan lektionen fortfarande vara användbar för att hjälpa dig att förbättra kampanjen och anpassa den till dina mål med annonseringen. Börja redan nu att lära dig via AdWords Online Klassrum!