I den sjunde delen i vår bloggserie för nybörjare och annonsörer som vill repetera grunderna i AdWords tittar vi närmare på fördelarna med verktyget för förhandsgranskning av annonser och hur du kan använda det.

Med verktyget för förhandsgranskning av annonser kan du se dina annonser precis som de visas på en vanlig sökresultatsida på Google utan att dra på dig extra visningar. Om du i stället söker efter annonserna direkt i söknätverket utan att klicka på dem ökar antalet visningar medan antalet klick förblir oförändrat, vilket kan leda till ett lägre kvalitetsresultat.

När du använder verktyget för förhandsgranskning av annonser är det viktigt att inställningarna i verktyget överensstämmer med dina kampanjinställningar.

Annonsen visas troligen inte om:
Vi hoppas att du får användning av de här tipsen när du annonserar med AdWords. Glöm inte att besöka AdWords nybörjarguide i AdWords Hjälpcenter där du hittar ytterligare information och hjälp. Du kan också besöka vår AdWords-utbildning online och titta på den här kostnadsfria videosjälvstudien som visar olika orsaker till att dina annonser inte visas. Och glöm för all del inte att hålla utkik efter nästa inlägg i vår bloggserie för nybörjare.