Oroa dig inte – den är förmodligen bara ivrig att prova på AdWords för mobilen, vårt mobila gränssnitt för Android och iPhone, som nu finns på svenska!

AdWords för mobilen gör det lätt att komma åt viktiga varningar och viktig statistik så att du enkelt kan få en överblick av resultatet och göra snabba ändringar även när du har vågat dig ut från kontoret.

Innan du använder AdWords för mobilen kan du anpassa gränssnittet genom att logga in från en dator och välja vilka delar av kontot som du vill granska extra noggrant. Ställ in anpassade varningar för viktiga kontohändelser (till exempel att kampanjen uppnår 90 % av den dagliga budgeten eller att trafiken har minskat drastiskt jämfört med föregående vecka) och sparade filter som pekar ut de viktigaste sökorden och kampanjerna. Då visas dessa filter och varningar på startsidan i AdWords för mobilen.

Vi har utvecklat AdWords för mobilen för att hjälpa dig att snabbt komma åt det viktigaste i kontot. Vi har koncentrerat oss på att du ska kunna se och göra enkla ändringar av kampanjer och sökord via mobilprogrammet. Om du behöver ha tillgång till andra delar av kontot, till exempel annons- eller kampanjinställningar, kan du växla till datorversionen av AdWords via en länk längst ned på skärmen.

Efter att ha testat det här mobilgränssnittet på engelsktalande annonsörer under ett par veckor har vi nu glädjen att rapportera att AdWords för mobilen är tillgängligt oavsett vilket språk du använder när du hanterar kontot. Vi hoppas att du (och din kära Smart Phone) har glädje av att ha tillgång till AdWords var som helst!