Googles innehållsnätverk är ett stort och mångskiftande nätverk för webbplatser där du kan matcha dina AdWords-annonser mot innehåll som är relevant för just dina kunder.

Innehållsnätverket har fördelen att kunna nå potentiella kunder i olika faser av köpprocessen. Inte alla potentiella kunder vill göra en sökning. Inte alla besökare är redo att köpa direkt. Svårigheten ligger i att fånga deras uppmärksamhet vid rätt tidpunkt. Det kan du göra med innehållsnätverket.

Mer än någonsin vill våra annonsörer nu öka försäljningen och få fler potentiella kunder på ett tids- och kostnadseffektivt sätt. Du kan utöka din lönsamhet till mer än bara sökningar genom att öka din genomslagskraft i innehållsnätverket.

För att lättare förklara hur innehållsnätverket kan hjälpa dig att få ökad försäljning och fler potentiella kunder har vi sammanställt tre korta videoklipp som vi tror kan vara relevanta för dig. Se första videon nedan.

1. Vad är Googles innehållsnätverk?2. Flexibilitet med annonsformat
3. Följa upp resultatet

Om du vill veta mer om innehållsnätverket får du gärna besöka vår webbplats. Läs även vår serie om innehållsnätverket här.